Loading...

Gratis ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen naar keuze*! BESTEL HIER!

Krijg 2 STARBUCKS® Holiday Mugs* bij aankoop van min. 8 dozen STARBUCKS®!

PROMO: GRATIS* tote bag bij aankoop van minimum €35 capsules. BESTEL HIER!

PROMO: 8 + 2 dozen gratis* BESTEL HIER!

PROMO: Stapel tot 25% korting*! Bestel hier!

Deal koffiemachine: - €40 op je koffiemachine en 3 dozen koffie gratis*! SHOP NU!

PROMO: GRATIS* beach bag bij aankoop van minimum €35 capsules. BESTEL HIER!

Bezig met laden...

VRAGEN OVER DE CAPSULES

Hoeveel koffie heb ik nodig voor één kopje koffie, waar koop ik de koffiecapsules en hoeveel kosten ze ?
Met één capsule maak je één kopje zwarte koffie, zoals een Lungo of een Espresso. Als je een koffie met melk of een chocolademelk wilt maken, heb je twee capsules nodig met koffie, melkpoeder en/of cacao. Er zitten 16 capsules in een doosje. Die kun je in de supermarkt kopen of in onze webshop tegen de adviesprijs van €4,79.
Kan ik de capsules rechtstreeks bij Nescafé kopen? Zijn de capsules verkrijgbaar via internet ?
Je kunt ze rechtstreeks kopen via onze online-shop.
Zijn jullie nog van plan om andere soorten capsules te maken.
Momenteel zijn er meer dan 30 NESCAFÉ Dolce Gusto capsules verkrijgbaar, waaronder Cappuccino, Latte Macchiato, Lungo, Espresso, Chococino en Mocha. Om altijd als eerste op de hoogte te zijn van alle nieuwe variaties, kun je je online registreren voor de NESCAFÉ Dolce Gusto nieuwsbrief.
Kan ik ook andere koffiecapsules gebruiken dan Nescafé Dolce Gusto capsules ?
We kunnen geen uitspraken doen over de capsules van andere bedrijven die compatibel zijn met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® machines. NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsules en de NESCAFÉ® Dolce Gusto® machines zijn ontworpen om samen te werken - de interactie zorgt voor de kop koffie van absolute topkwaliteit waar NESCAFÉ® Dolce Gusto® om bekend staat.
Kunnen de capsules gerecycled worden ?
Met onze gratis recyclezak kun je je gebruikte capsules verzamelen. Wij zorgen dan voor duurzame recycling. Voor meer info over de recycle zak klik hier. Zorg ervoor dat je de recyclezak niet verder dan de stippellijn op de recyclezak vult en zorg dat je de capsules zoveel mogelijk laat uitlekken. Zo zorgen we er samen voor dat de recyclezak niet gaat lekken tijdens het transport. Waar kan ik mijn gevulde zak inruilen? Heb je een volle recyclezak? Stuur deze dan gratis op met PostNL naar het volgende adres. Wij zorgen er vervolgens voor dat de gebruikte capsules gerecycled kunnen worden. Recyclezakken mogen alleen retour gestuurd worden naar: Nestlé Nederland BV inzake Dolce Gusto
Antwoordnummer 39111
1090 WC AMSTERDAM
Telefoonnummer: 0800-3652348 (kies optie 1)