Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.

Winterdeal: Ontvang 49% korting* op jouw bundel met 1 Infinissima Touch en 4 dozen met 30 capsules! BESTEL HIER!

KOFFIEKORTING: - 25% korting bij aankoop van minimaal 12 dozen koffie SHOP NU!

Bezig met laden...

Nadat je bestelling is geplaatst

Ik wil mijn bezorgadres of bestelling wijzigen.
Als een bestelling eenmaal is geplaatst, kunnen we deze helaas niet meer wijzigen.

Na ontvangst kun je ongewenste artikelen aan ons retourneren. Als je meer informatie nodig hebt, kun je ons gratis bellen via 0800-3652348.
Ik twijfel of mijn bestelling goed is doorgekomen.
Als de bestelling is geplaatst, sturen we je een e-mailbericht waarin we bevestigen dat we je bestelling hebben ontvangen. Als je meer informatie nodig hebt, kun je ons gratis bellen via 0800-3652348.
Ik wil mijn bestelling annuleren.
Neem contact met ons op via 0800 365 2348 (keuze 1). Binnen 14 dagen storten we het geld terug op je rekening.
Waar is mijn bestelling/wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?
Je bestelling wordt gewoonlijk binnen 3 dagen na het plaatsen van de bestelling verzonden, op voorwaarde dat we de artikelen op voorraad hebben en de betaling hebben ontvangen. Mocht je niet aanwezig zijn op het moment dat je bestelling geleverd wordt, dan wordt het pakket afgeleverd bij je buren. Als je buren ook niet thuis zijn, dan wordt je bestelling naar het dichtstbijzijnde DHL service punt gebracht. Daar kun je je bestelling gedurende een periode van 7 dagen ophalen. Mocht je nogmaals aan huis geleverd willen krijgen kun je dit middels de door DHL toegestuurde mail aangeven.
Welke koeriersdienst bezorgt mijn bestelling?
Wij gebruiken DHL.
Herroepingsrecht (Retouren)
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van ontvangst van je bestelling.

Het herroepingsrecht voer je uit door met ons contact op te nemen (bijv. via email, brief of telefonisch) en ons te laten weten dat je onze producten wilt terug sturen. Je kunt het modelformulier gebruiken, maar je bent dit niet verplicht.

Als je onze producten wilt retourneren hou dan wel rekening met het feit dat je dit ons binnen een termijn van 14 dagen moet laten weten.


Wat gebeurt er nadat...