Loading...

Gratis ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen naar keuze*! BESTEL HIER!

Krijg 2 STARBUCKS® Holiday Mugs* bij aankoop van min. 8 dozen STARBUCKS®!

PROMO: GRATIS* tote bag bij aankoop van minimum €35 capsules. BESTEL HIER!

PROMO: 8 + 2 dozen gratis* BESTEL HIER!

Deal koffiemachine: - €40 op je koffiemachine en 3 dozen koffie gratis*! SHOP NU!

PROMO: Stapel tot 25% korting*! Bestel hier!

Bezig met laden...

De NESCAFÉ®
Dolce Gusto®-manier

Stel je voor dat je thuis met een druk op de knop koffie met kwaliteit zou kunnen zetten. Met NESCAFE® Dolce Gusto® beschik je over de veelzijdigheid van een koffiebarmenu en de vrijheid om elke drank naar jouw eigen hand te zetten.

High PressureVoordeel van hoge druk

Dankzij ons hogedruksysteem tot 15 bar kunnen alle aroma's worden onttrokken en wordt je koffie met een dikke zijdezachte cremalaag afgemaakt. 

Hot or ColdWarm of koud? Allebei.

Maak warme koffies, chocoladedranken, thee, ice cappuccino's en onze nieuwe cold brew koffie in echte koffiebar-stijl.

FreshnessGeen rommel, geen gedoe

Jij hebt het al druk genoeg. Een kop koffie zetten moet dus lekker makkelijk gaan. Met NESCAFE® Dolce Gusto® blijft de koffieprut achter in de capsule, waardoor jouw koffiehoek rommelvrij blijft.

Eco modeEnergiebesparingen

Elke machine beschikt over een eco-modus die automatisch de machine uitschakelt na enkele minuten van inactiviteit.

Wil je nog meer controle?

Of je nu op de knop wilt drukken zonder na te denken of de volledige controle wilt houden, er is een machine die bij jou past

Vergelijk machines

Automatisch

Geniet van je dranken met een nauwkeurig intensiteitsniveau. Volg de instructies van onze deskundige barista's die staan vermeld op de capsule. Selecteer simpelweg de intensiteit en de machine doet de rest.

Handmatig

Onze handmatige machines laten je net zoals automatische machine's van je koffie genieten zoals jij die wilt. Stel de hoeveelheid water in door eenvoudig de hendel om te zetten.

De beste kwaliteit? Kwaliteit.

Nu, op naar het betere werk. Elke kop die je zet, begint met 's werelds beste koffiebonen. Als het namelijk om smaak en aroma gaat, zijn alleen de beste goed genoeg voor jou.

Duurzaam ingekocht

Elke boon is duurzaam ingekocht met een herkomst van wereldklasse voordat deze zorgvuldig wordt gemengd, geroosterd en gemalen.

Nauwkeurig verzegeld

De slimme capsule houdt de originele versheid en aroma's binnen, waardoor jij kunt genieten van de volledige koffie-ervaring.

Slok voor slok

Met een rechtstreekse waterstroom van de capsule naar de mok smaakt elke drank heerlijk vers zonder de restsmaak van vorige dranken.

Kwaliteit begint bij de start. Ontdek elke stap in de reis van de koffieboon naar de kop.

Duurzaamheid bij elke stap.

 

Je toont je liefde voor de planeet al vast op je eigen manier. Net als wij. We hebben het Nescafé Plan gelanceerd om duurzame teelt, productie en consumptie van onze koffie te verzekeren. Kom meer te weten over wat we hebben gedaan, wat we nu doen en wat we in de toekomst gaan doen.

Meer informatie

10% KORTING

WACHT OP JE

Meld je nu aan voor een heerlijke welkomstaanbieding.