You have reached the website

TRAKTEER JEZELF IN ONZE WEBSHOP

Verwen jezelf in onze Webshop met kopjes en capsules en alles daar tussenin. Hier staan een aantal goede redenen waarom je dat zou moeten doen.

 

 

Het is altijd leuk om iets gratis te krijgen en daarom bieden we een gratis verzending op alle bestellingen boven de 25 euro.

IK WIL NAAR DE WEBSHOP

 

Wist je dat je bepaalde capsules uitsluitend via onze Webshop kunt verkrijgen? Dus als je dol bent op een Latte Caramel of graag onze Nestea Lemon drinkt, ben je hier aan het juiste adres.

Bovendien zijn er veel leuke NESCAFÉ Dolce Gusto accessoires te verkrijgen om je keuken op te fleuren.

IK WIL NAAR DE WEBSHOP

 

Indien je vóór 16:00 uur bestelt streven we er naar om je bestelling binnen 2 dagen te bezorgen. We leveren je bestelling in ieder geval af binnen 1 tot 3 werkdagen vanaf de dag dat je je bestelling hebt geplaatst. Bestellingen die worden geplaatst in het weekend of na 16:00 uur, worden op de volgende werkdag verwerkt.

IK WIL NAAR DE WEBSHOP

 

Wij nemen de bescherming van je persoonlijke gegevens serieus, vandaar dat alle betaling lopen via een beveiligde verbinding (SSL = Secure Socket Layer). Waarom probeer je het niet gewoon? Je zult snel zien hoe eenvoudig het is om te winkelen en iets te kopen in de webshop van NESCAFÉ Dolce Gusto.

IK WIL NAAR DE WEBSHOP