Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.

Winterdeal: Ontvang 49% korting* op jouw bundel met 1 Infinissima Touch en 4 dozen met 30 capsules! BESTEL HIER!

KOFFIEKORTING: - 25% korting bij aankoop van minimaal 12 dozen koffie SHOP NU!

Bezig met laden...
Doppio Espresso 16 Capsules
EEN EXPLOSIE VAN INTENSE SMAKEN
Kickstart je dag met een sterke blend van Arabica en Robusta koffiebonen uit Latijns-Amerika en Azië. Dit geef je de extra energie die je nodig hebt voor een goede kickstart.

EEN ENERGIE BOOST VOOR DE DAG

Deze dubbele shot espresso zorgt voor een krachtige smaakexplosie door een sterke branding en fruitige ondertonen, afgewerkt met een heerlijk cremalaagje. De volle body en intense smaak van deze Doppio Espresso zorgen ervoor dat je helemaal klaar bent voor wat er ook komen mag.
hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3

RITUEEL

Het geheim van de beste Espresso's is de authentieke traditie. Wanneer je je bonen met respect oogst van duurzame boerderijen, ben je in staat om een samenstelling van smaken te creëren die geworteld is in kennis. De fruitige Arabica-bonen worden geoogst om de donkere en intense scherpe tonen te leveren, terwijl de Robusta-bonen worden gebruikt om de romigheid te versterken. Een gelaagde compositie die je bij elke pauze kan een opkikker kan geven.

BRAZILIË

Lage zuurtegraad | Zoet | Nootachtig

Van kustgebieden to westinwaards, de teelt van deze Robusta en Arabica koffiebonen zal je verrassen met hun rijke en fruitige ondertonen.

COLOMBIA

Delicaat | Gebalanceerd

Deze koffiebonen worden geteeld in het heilige land van de inheemse Tayrona gemeenschap. Deze koffie kenmerkt zich door de mooi gebalanceerde fruitige en zurige smaken.

VIETNAM

Sterk | Intens

Vietnam presenteert zich als echte koffieroyalty. Meer dan 90% van de geproduceerde Vietnamese koffiebonen zijn de Robusta, die een hoger caffeïnegehalte bevatten dan de Arabica.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.