Loading...

Gratis ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen naar keuze*! BESTEL HIER!

Krijg 2 STARBUCKS® Holiday Mugs* bij aankoop van min. 8 dozen STARBUCKS®!

SALE: 1 Infinissima Touch machine en 2 dozen koffie voor €99,99*! SHOP NU!

PROMO: GRATIS* tote bag bij aankoop van minimum €35 capsules. BESTEL HIER!

PROMO: Starbucks 6 + 2 dozen cadeau.* BESTEL HIER!

25% korting* bij aankoop van min. 12 dozen! SHOP NU!

Bezig met laden...
MIJN PREMIO CODES
Hoe voer ik de codes in de dozen capsules in om punten te verdienen ?
Je kunt deze codes handmatig invoeren op de PREMIO-pagina of scan de QR-code in elk doos met de NESCAFÉ Dolce Gusto-app: iOS: klik hier om de app te downloaden Google Play: klik hier om de app te downloaden Apple en het Apple logo zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en in andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.
Ik zie / vind geen code in mijn doos capsules
De code staat gedrukt aan de binnenkant van de bovenklep van alle dozen NESCAFÉ Dolce Gusto - en Starbucks® by NESCAFÉ Dolce Gusto-capsules.
Kan ik mijn code meer dan eens gebruiken ?
Nee, de codes in de capsules zijn uniek en kunnen maar één keer gebruikt worden.
Mijn PREMIO-code wordt niet geaccepteerd. Waarom ?
Jouw code kan om 3 redenen niet worden geaccepteerd: De code is onjuist (probeer het in dat geval opnieuw of probeer het met een code uit een ander doos) De code is al een keer gebruikt (elke code kan slechts eenmaal worden gebruikt). Wanneer je de code handmatig invoert, moet je voorzichtig zijn met cijfers en letters die gemakkelijk kunnen worden verward: de letter "O" met het cijfer "0" bijvoorbeeld. Je hebt jouw limiet voor het invoeren van codes bereikt: momenteel is het aantal ingevoerde codes beperkt tot 10 codes per dag, 20 codes per week, 30 per maand en 250 per jaar. Als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met onze consumentenservice: Via het
Ik heb capsules gekocht in een ander land. Kan ik de code(s) gebruiken om PREMIO-punten te crediteren op mijn Nederlandse NESCAFÉ Dolce Gusto-account ?
Ja, je kunt ook PREMIO-punten sparen met capsule dozen uit andere landen indien dit product ook in Nederland wordt verkocht. Deze code kan echter slechts één keer en op één PREMIO-account worden gebruikt, je kunt niet in twee verschillende landen lid zijn van het PREMIO-loyaltyprogramma.