Loading...

Koffiedeal: 10 dozen koffie van 12,16 en 18 capsules voor maar €44,99 SHOP NU!

Cadeautip: 1 Mini Me machine + 5 dozen koffie voor €69,95*! SHOP NU!

2 STARBUCKS Kerstmokken cadeau*! BESTEL HIER!

€4,49 per doos koffie bij aankoop van min. 12 dozen capsules naar keuze*! SHOP NU!

Bezig met laden...

Je account beheren

Ben je je wachtwoord vergeten?
Denk eraan dat je gebruikersnaam en wachtwoord hoofdlettergevoelig zijn. Je stelt als volgt een nieuw wachtwoord in: klik op 'Wachtwoord vergeten?' linksonder op het scherm en voer je gebruikersnaam en e-mail adres in. Je ontvangt dan een e-mail bericht met je nieuwe wachtwoord. Als je je weer kunt aanmelden, kun je dit wachtwoord wijzigen, zodat je het makkelijker kunt onthouden.

Je vraagt als volgt om een herinnering van je gebruikersnaam: klik op 'Gebruikersnaam vergeten?' en voer je e-mail adres en je voor- en achternaam in. Je ontvangt dan een e-mailbericht met je gebruikersnaam.

Als je beiden bent vergeten, moet je eerst je gebruikersnaam opvragen, voordat je een nieuw wachtwoord kunt instellen.
Ik wil mijn accountgegevens wijzigen
Als je je accountgegevens wilt wijzigen, moet je je aanmelden met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens klik je op 'Profiel bewerken'. Als je je e-mail adres wijzigt, ontvang je van ons een e-mail bevestiging. Volg de aanwijzingen in dat e-mail bericht om de wijzigingen te bevestigen. Je kunt de hulplijn van Dolce Gusto gratis bellen via 0800-3652348. Onze medewerkers kunnen je helpen met het wijzigen van je accountgegevens.