Loading...

Gratis ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen naar keuze*! BESTEL HIER!

Krijg 2 STARBUCKS® Holiday Mugs* bij aankoop van min. 8 dozen STARBUCKS®!

SALE: 1 Infinissima Touch machine en 2 dozen koffie voor €99,99*! SHOP NU!

PROMO: GRATIS* tote bag bij aankoop van minimum €35 capsules. BESTEL HIER!

PROMO: Starbucks 6 + 2 dozen cadeau.* BESTEL HIER!

25% korting* bij aankoop van min. 12 dozen! SHOP NU!

Bezig met laden...
MIJN PREMIO PUNTEN
Welke dozen capsules worden geaccepteerd in het PREMIO-loyaltyprogramma en waar kan ik ze kopen ?
Alle dozen van NESCAFÉ Dolce Gusto en van het Starbucks® by NESCAFÉ Dolce Gusto-assortiment kunnen worden gebruikt om punten te sparen met PREMIO. Deze dozen kunnen in Nederland zowel online als in de supermarkt worden gekocht. In elke doos vind je een code.
Ik heb PREMIO-punten op mijn account. Hoe kan ik ze gebruiken ?
Wissel jouw punten in voor cadeaus. Profiteer van een ruime keuze aan cadeaus die voor jou geselecteerd zijn en beschikbaar zijn in de PREMIO-cadeau catalogus. Ga naar de cadeau catalogus en check of je voldoende punten hebt om in te wisselen. Sommige cadeaus kun je inwisselen met de combinatie van PREMIO-punten en geld via creditcard.
Hoe lang zijn de PREMIO-punten geldig ?
De op jouw saldo gespaarde punten vervallen na 6 maanden van inactiviteit. Als je geen nieuwe codes invoert of jouw punten niet inwisselt voor cadeaus, dan word je als inactief beschouwd. Je kunt jouw puntensaldo en bijna vervallen punten op elk moment bekijken op jouw account via www.dolce-gusto.nl. * inactiviteit betekent geen acties uitvoeren binnen het loyaltyprogramma (nieuwe codes invoeren, cadeaus aanvragen)
Hoe weet ik hoeveel punten ik heb gespaard ?
Wanneer je ingelogd bent op de website www.dolce-gusto.nl, ziet je op een informatiebalk bovenaan de website hoeveel PREMIO-punten je hebt gespaard. Deze informatie is ook beschikbaar in je persoonlijke account en op de pagina premio.dolce-gusto.nl rechtsboven op jouw scherm. Je kunt de informatie ook vinden in de NESCAFÉ Dolce Gusto-app.