Vegan Macchiato's

You have reached the website

VEGAN MACCHIATO'S


Ontdek onze nieuwe NESCAFÉ® Dolce Gusto® Vegan Macchiato’s, gebaseerd op plantaardige ingrediënten en geheel lactosevrij. Een heerlijk alternatief voor koffie met melk! Onze koffiespecialisten hebben met zorgvuldig geteelde koffiebonen drie heerlijke vegan koffies ontwikkeld, voor in jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine. Geniet van onze vegan capsules, want er is voor ieder wat wils! Zo kun je de Coconut Macchiato proberen, gemaakt van heerlijke geroosterde noten en met een zachte smaak van kokos. Met de Oat Macchiato kun je genieten van de heerlijke smaak van geroosterde haver. Zijn tonen van karamel meer jouw ding? Ontdek dan de Almond Macchiato! Creëer de perfecte start van je dag met onze Vegan Macchiato cups; een hemels moment voor jezelf.

 

 

 • NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oat Macchiato Vegan 12 capsules - Verkoop formaat

  Oat Macchiato Vegan 12 capsules

  Beloon jezelf op een heerlijke start van de dag met onze 100% vegan Oat Macchiato. Neem een slok en ontwaak je zintuigen met de zacht smaak van geroosterde haver en blend van zachte koffie aroma's van de zorgvuldig gekozen koffiebonen uit Zuidoost-Azië. Geniet van de krachtige koffie met een verzachte body van havermelk allemaal in één capsule van NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Intensiteit 5.
  € 4,79
  >
 • NESCAFÉ® Dolce Gusto® Almond Macchiato Vegan 12 capsules - Verkoop formaat

  Almond Macchiato Vegan 12 capsules

  Duik in de lactose vrije wereld met onze nieuwe Almond Macchiato. Deze Almond Macchiato is 100% vegan en daarmee perfect geschikt voor veganisten. De smaak van de licht geroosterde koffiebonen en tonen van karamel zullen je verbazen. Geniet van de volle body met de smaak van biscuit, noten maar met een kleine hint naar de zoete smaak van karamel. Intensiteit 5.
  € 4,79
  >
 • NESCAFÉ® Dolce Gusto® Coconut Macchiato Vegan 12 capsules - Verkoop formaat

  Coconut Macchiato Vegan 12 capsules

  Maak van jouw dag, een exotische dag met de Vegan Coconut Macchiato. Deze 100% vegan variant neemt je mee naar de tropen met de geroosterde noten en de volle smaak van koffie uit Zuidoost Azie, dit in pure harmonie met de zachte maar frisse smaak van kokos. Dit heerlijke alternatief voor een koffie met melk zal jouw dag nog mooier maken. Probeer nu deze exotische koffie in onze vegan range en bevind je op elk moment van de dag even in de tropen. Intensiteit 5.
  € 4,79
  >
Smaken

Niet wat u zoekt? Ontdek onze andere

Variaties