Black Friday Sale: 1 Mini Me + 12 Doosjes Koffie. SHOP NU

Bezig met laden...
Oat Macchiato Vegan 12 Capsules
Terug
ZIJDEZACHT VAN HET BEGIN TOT HET EINDE
Vanaf het eerste slokje van deze vegan macchiato proef je geroosterde graannoten en precies de juiste branding. Verlies jezelf in de oneindige soepelheid terwijl je afdaalt met deze verrukkelijke koffie.
Espresso

VOOR EEN ONVERWACHTE DRAAI

Een volledig vegan macchiato die jouw nieuwe bondgenoot wordt bij het ontbijt! Word wakker met de pure heerlijkheid van een zijdezachte veganistische latte die alles heeft wat je wilt en niets wat je niet wilt. Ochtenden worden een stuk lekkerder met onze Oat Macchiato!
hotpoint-2
hotpoint-1

EEN EN AL KWALITEIT

De kern van onze Oat macchiato bestaat uit een zorgvuldig gekozen melange van koffiebonen uit Zuidoost-Azië. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij boeren en hun gemeenschappen deze kwaliteitsvolle koffiebonen verantwoordelijk te verbouwen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen zonder dat onze planeet daaronder hoeft te lijden.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoete & Noten

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een mooi fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.