Starbucks® Caffè Latte 12 Capsules
Fluweelzachtig
Prijs per kg:€41,17 / kg, incl btw
Ingrediënten
Volle melkpoeder met oploskoffie en suiker. Volle MELKpoeder (73,9%), suiker (12,9%), oploskoffie (11,6%), watervrij MELKvet, gebrande gemalen koffie, zuurteregelaar (natriumbicarbonaat).
Voedingswaarde-informatie |
Eenheid | Per 100 g | Per 100 ml | Portie* | %GDA |
---|---|---|---|---|---|
Energie | kJ | 1916 | 97 | 190 | 2% |
Energie | kcal | 457 | 23 | 45 | |
Vetten | g | 19.7 | 0.9 | 1.8 | 3% |
waarvan verzadigde verzuren | g | 12.1 | 0.6 | 1.1 | 6% |
Koolhydraten | g | 44.5 | 2.4 | 4.7 | 2% |
waarvan suiker | g | 42.3 | 1.9 | 3.7 | 4% |
Vezels | g | 5.9 | 0.4 | 0.8 | |
Eiwitten | g | 21.7 | 1.1 | 2.2 | 4% |
Zout | g | 1.19 | 0.05 | 0.1 | 2% |
*RI: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene(8400 kJ/2000kcal).
12 koffiecapsules x 10,1g = 121,2g
Gratis verzending vanaf €25
Zoet en lekker
Deze zachte koffie combineert 100% Arabica bonen en romige melk om thuis van te genieten.
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Voordeelverpakking Lungo 3x16 Capsules
Evenwichtig & Geroosterd
Prijs per kg: €47,50 / kg, incl btw
Evenwichtig & Geroosterd
Prijs per kg: €47,50 / kg, incl btw
Voordeelverpakking Café Au Lait Decaffeinato 3x16 Capsules
Harmonieus & Rond
Harmonieus & Rond
Beste adviezen
Brandingsspectrum
Jaren van toewijding en expertise hebben geleid tot het Starbucks® Roast Spectrum, dat bestaat uit Starbucks Blonde® Roast, Medium Roast en Dark Roast. Voor elke koffieboon is een unieke balans van tijd en temperatuur vereist die leidt tot een individueel kenmerk op het gebied van aroma, zuurgraad, volheid en smaak.
VERANTWOORDE BRONNEN
Starbucks zet zich in om 100% van zijn koffie uit ethisch verantwoorde bronnen te verkrijgen. Onlangs is de mijlpaal van 99% behaald. Het doel is om van koffie het eerste duurzame landbouwproduct te maken.
CAFE-PRAKTIJKEN
De Coffee and Farmer Equality (C.A.F.E.)-praktijken, opgesteld in samenwerking met Conservation International, helpen bij het opzetten van een langlopend bevoorradingsproces van kwaliteitsvolle koffie, dat tegelijkertijd ook een positieve impact op de koffieboeren en hun gemeenschap heeft.