You have reached the website

Mexico Grande 12 capsules

Maak van je dag een Fiësta met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Absolute Origins: Mexico. Een 100% biologische Grande met tonen van hazelnoot en pruim.

Dranken: 12

12 capsules voor 12 dranken
€ 4,72
4,72
Intensiteit
Flavor intensity: 7 of 12.
  • Details
  • Ingrediënten
  • Reviews
Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Peru Espresso, een intense Arabica koffie geteeld volgens de traditie van het Peruaanse Minga volk. Geniet van de smaak van zoethout, roze peper en zwarte bessen.
Intensiteit 8
In de hooglanden van de Peruaanse provincie Cajamarca wordt een uitzonderlijke 100% biologische Arabica koffie geteeld volgens de tradities van de Minga, gebaseerd op een filosofie van wederzijdse hulp en respect. Het unieke klimaat en de zorg van de koffieboeren maken dit samen tot een koffie van uitzonderlijke kwaliteit met aroma’s van zoethout, roze peper en zwarte bessen.
Onze hogedruksmachines (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch gesealde capsules.
Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Peru Espresso.
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffiecreaties: ons aanbod bestaat uit intense espresso's, smooth cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelk en veel meer.
Elke doos bevat 12 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 12 kopjes Peru Espresso kunt maken.
Biologische gemalen gebrande koffie.

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.