PROMO: 4XL-VERPAKKINGEN VOOR MAAR €29,00!* KLIK HIER!

Bezig met laden...
LUNGO INTENSO 16 Capsules
Terug
LANG EN LEKKER
Lungo betekent “lange koffie” in het Italiaans.Voor jou betekent het nog meer tijd om te genieten van deze uitzonderlijk evenwichtige kop met gebrande noten en ondertonen van zwarte bes. Genot in een grotere kop, voor echt koffieplezier.
Espresso

DOOR EN DOOR STERK

Krachtig en intens; is er een betere combinatie als het gaat over heerlijke koffie? Neem even tijd voor jezelf, op elk moment van de dag, en geniet nog meer datgene van onze Lungo Intenso waar jij zo van houdt.
hotpoint-2
hotpoint-1

TWEE STERKE KOFFIEPERSOONLIJKHEDEN UIT BRAZILIË EN VIETNAM

Premium Arabica uit Brazilië en Robusta uit Vietnam komen samen in deze kop om jou, na één slokje van onze Lungo Intenso, te overtuigen dat zij voor elkaar zijn gemaakt. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij boeren en hun gemeenschappen deze kwaliteitsvolle koffiebonen verantwoordelijk te verbouwen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen zonder dat onze planeet daaronder voor hoeft te lijden.

Brazilië

Heel lage zuurgraad, Zoete & Noten

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze organische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een mooi fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer hem met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!