You have reached the website

Espresso Intenso 16 capsules

Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso, een intense medium-dark roast koffie.

Dranken: 16

(27 Reviews)
16 capsules voor 16 dranken
€4.72
4.72
Intensity
Flavor intensity: 7 of 12.
 • Details
 • Ingrediënten
 • Reviews and Ratings
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso in een glas en een capsule, verder de tekst: intense, fruitige en subtiel gekruide kop Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso, een intense medium-dark roast koffie. Deze espresso met fruitige en kruidige smaken, heeft een rijke body en een rijke cremalaag. Geniet van de smaak van zomerse rode bossen en de kruidige roze peper.
Intensiteit 7
Een koffieboon van NESCAFÉ Dolce Gusto met de tekst: Premium koffie van wereldklasse Dit unieke aroma signatuur is door onze koffiemakers ontworpen door zorgvuldig geroosterde Zuid-Amerikaanse Arabica bonen te combineren met volle Aziatische Robusta koffiebonen.
NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Movenza zilver met de tekst: professioneel kwaliteitsysteem Onze hogedruksmachines (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
NESCAFÉ Dolce Gusto koffie capsule met de tekst: beschermen van vers aroma De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch gesealde capsules.
gemakkelijke voorbereiding met een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Movenza zwart Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Espresso Intenso.
Bereide NESCAFÉ Dolce Gusto koffie producten met de tekst: ruim aanbod creative blends Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffiecreaties: ons aanbod bestaat uit intense espresso's, smooth cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelk en veel meer.
Doosje NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso met 16 capsules Elke doos bevat 16 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 16 kopjes Espresso Intenso kunt maken.
gemalen gebrande koffie

Items 1 to 10 of 27 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Overall rating


(4.75 from 5)

Rating Distribution

5 stars
(20 reviews)
4 stars
(7 reviews)
3 stars
(0)
2 stars
(0)
1 star
(0)

10 Reviews

Items 1 to 10 of 27 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Precies zoals espresso hoort te zijn

Echt een pittig bakkie! Gewoon zwart zoals het hoort in espresso. Ik maak ook wel ene dubbele met 2 cups. Heerlijke geur als je hem bereid. Soms zijn er echter dagen dat hij inderdaad wel eens te sterk is voor mij. Maar heb goede tips hier gelezen en kan dat uitproberen! Top koffie!

Review by Angelique (Posted on 2/2/2019)
Sterke intense koffie

De meeste echte koffie liefhebbers die van sterke koffie houden zullen dit zeker waarderen. Meestal kan ik hem ook waarderen maar op sommige momenten of dagen is hij me toch iets te sterk en soms misschien nog iets te bitter/pittig/intens. Maar op dat soort momenten is deze ook zeker goed te gebruiken als basis voor een zelfgemaakte Latte Macchiato (melk/soya) of Cappuccino. Dan verdwijnen voor mij die scherpe randjes, maar proef je blijft wel de koffie meer proeven dan in de standaard Latte Macchiato of Cappuccino.

Review by Mike (Posted on 3/28/2017)
Mijn favoriet

Dit is precies de reden waarom ik Dolce Gusto heb genomen. Heerlijke volle smaak, niet bitter, goed stevig. Ik zou niet meer zonder de Espresso Intenso kunnen.

Review by Henk (Posted on 2/11/2017)
stevig bakkie

mijn man is Portugees en vind dit lekker na het eten .

Review by jose (Posted on 2/9/2017)
Een prima koffie om wakker van te worden

Wij drinken hem gewoon zwart, maar misbruiken hem ook met opgeklopte melkschuim en vinden hem dan heerlijk.

Review by Rein (Posted on 2/8/2017)
Zeer goede espresso

Een heerlijk krachtige kopje koffie. Zeer smaakvol na een goede afsluiting van een diner. Ik geniet van elk kopje opnieuw.

Review by Gerard J.M. (Posted on 2/8/2017)
Sterk krachtig en heerlijk met verse opgeklopte melk genieten

Het is een koffiemoment om van te genieten

Review by Lisette (Posted on 2/8/2017)
Perfecte espresso

Voor mij is dit de lekkerste espresso. Ik koop hem in groot verpakking

Review by Jos (Posted on 2/8/2017)
Aanrader!

Zelden zo'n lekkere koffie gedronken. De smaak is goed, geen bijsmaken, gewoon heerlijke koffie. Wij gebruiken m met iets meer water voor de koffieliefhebber en de aangegeven 2 streepjes met warme melk: aanrader!

Review by B (Posted on 2/8/2017)
Beste Espresso van Dolce Gusto

Net iets meer pit dan de "gewone" espresso, smaakvoller dan de ristretto.

Review by Mark (Posted on 7/28/2016)

Items 1 to 10 of 27 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register