Loading...

Wegens de vele bestellingen zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden.
We verontschuldigen ons voor dit ongemak.

Cadeautip: 1 Infinissima Touch & 120 capsules voor €90*! SHOP NU!

XL-Korting*: 4 dozen van 30 capsules voor maar €29,99! SHOP NU!

Bezig met laden...
RISTRETTO BARISTA 16 CAPSULES
INTENS ZOALS EEN RISTRETTO HOORT TE ZIJN
Wij hebben de intensiteit van deze kleine kop eigen gemaakt. Waardoor we de subtiele tonen van zomerse rode vruchten, kruidige zoethout en notige aroma's belichten. Een en al genot in deze volle Ristretto.
Espresso Barista
Jouw smaak is heel gedurfd. Blijf jezelf trouw met deze bijzonder krachtige en deskundig gemaakte ristretto die het accent op originaliteit legt. Perfect voor wanneer je vanuit huis werkt of er gewoon zin in hebt.
hotpoint-2
hotpoint-1

EEN OFFROAD TRIP

Reis met onze barista en ontdek de verborgen kant van twee Arabica's van wereldklasse uit Ethiopië en Brazilië die zijn aangevuld met een volle Vietnamese Robusta, voor een echt originele smaaksensatie. Dankzij ons Grown Respectfully-programma helpen wij boeren en hun gemeenschappen deze geweldige koffiebonen te verbouwen en te beschermen zonder dat onze planeet daaronder voor hoeft te lijden.

Brazilië

Heel lage zuurgraad, Zoete & Noten

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige tonen.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een mooi fruitige, zurige en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.