Loading...

Gratis ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen naar keuze*! BESTEL HIER!

Krijg 2 STARBUCKS® Holiday Mugs* bij aankoop van min. 8 dozen STARBUCKS®!

SALE: 1 Infinissima Touch machine en 2 dozen koffie voor €99,99*! SHOP NU!

PROMO: Stapelkorting tot -30%! *BESTEL HIER!

Bezig met laden...
 
Absolute Origins Peru Bio 12 Capsules
DE STIMULERENDE CAJAMERA-REGIO
Onder de stimulerende wind afkomstig van het Peruaanse hoogland groeit een uitzonderlijke Arabica in de Cajamarca-provincie die geteeld wordt volgens de Minga-tradities. Geniet van de uniekheid van de Cajamarca-regio, waar deze krachtige koffie zijn aroma's van hout en zoethout met een delicate touch van roze peper ontwikkelt. Neem een slokje en geniet van de aangename zuurheid met tonen van de zwarte bes.
Espresso

GETEELD VOLGENS DE MINGA-TRADITIE

De Minga-traditie in Cajamarca is gebaseerd op een filosofie van onderlinge hulp en respect. Met onze biologische koffie, die wordt geteeld in het hart van de regio, kun je het aangename karakter proeven met elk slokje, of dat nu in de ochtend of later op de dag met vrienden is.
hotpoint-1
hotpoint-1

KOFFIE VAN UITZONDERLIJKE KWALITEIT

Het unieke klimaat en de uitzonderlijke zorg van de koffieboeren maken het mogelijk dat wij deze koffie van buitengewone kwaliteit kunnen leveren. De combinatie van een aantrekkelijk klimaat, grote hoogtes en een vruchtbare grond levert de ideale omgeving voor deze 100% biologische Arabica. Dankzij ons Grown Respectfully-programma helpen wij boeren en hun gemeenschappen deze prachtige koffiebonen verantwoordelijk te verbouwen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen zonder dat onze planeet daaronder hoeft te lijden.

 

 

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.