You have a subscription product in your cart. In order to add this type of product, you can clear current cart or add the new product to the subscription.
De meest geconsumeerde drank ter wereld na water is thee. Bij thee
draait het allemaal om twee hoofdfamilies: de groene thee, zoet en
authentiek, en de zwarte thee, met een intense smaak.
Groene of zwarte thee, welke kies jij?
Groene thee
De groene thee wordt geprezen in Azië doordat het minimale theïne
bevat en laag in oxide is. Het wordt geproduceerd door theebladeren
te verwarmen tot 100 graden Celsius of direct na het plukken te
stomen. Na het verhitten wordt de thee gedroogd in speciale
droogovens. Dit productieproces maakt het mogelijk de oxidatie te
vermijden en de voedingskwaliteiten te behouden.
Zwarte thee
De zwarte thee, rijk aan theïne, wordt juist meer
gewaardeerd in het Westen en heeft een hogere
oxidatiesnelheid. Na het oogsten worden de bladeren
gedehydrateerd en vervolgens gerold en onderworpen aan fermentatie
in een ruimte bij een gecontroleerde temperatuur en
vochtigheid.
Groene thee
De groene thee wordt geprezen in Azië doordat het minimale theïne
bevat en laag in oxide is. Het wordt geproduceerd door
theebladeren te verwarmen tot 100 graden Celsius of direct na het
plukken te stomen. Na het verhitten wordt de thee gedroogd in
speciale droogovens. Dit productieproces maakt het mogelijk de
oxidatie te vermijden en de voedingskwaliteiten te behouden.
Zwarte thee
De zwarte thee, rijk aan theïne, wordt juist meer gewaardeerd in
het Westen en heeft een hogere oxidatiesnelheid. Na het oogsten
worden de bladeren gedehydrateerd en vervolgens gerold en
onderworpen aan fermentatie in een ruimte bij een gecontroleerde
temperatuur en vochtigheid.
Ontdek nu de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Chai Tea Latte. Deze
overheerlijke zwarte thee is perfect in balans met volle
melk en afgemaakt met vleugen van kruidnagel, kaneel en
kardanom.