De beste koffiebar
is bij jou thuis!

Barista @home.
Geniet van jouw koffiebreak.

Geef je dag meer kleur en geniet nog meer van jouw welverdiende koffiebreak. Hoe? Wij geven je een aantal tips om je dag nog gezelliger, leuker en gekleurder te maken. Hierbij een aantal tips!

Kaffee Bohne Kaffee Bohne Kaffee Bohne
Koffiemoment Koffiemoment

JOUW NESCAFÉ Dolce Gusto KOFFIEBREAK

Het koffietje met je collega’s of even bij kletsen met je vrienden met een heerlijke cappuccino. Wat missen we dat zeg! Daarom introduceren wij de NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiebreak. Skype, Zoom of Facetime elke dag om 10:00uur jouw collega’s, vriendinnen of familie en geniet samen van jullie koffiebreak. Kleur je dag en deel jouw koffiebreak via #koffiebreak @nescafedolcegustonl.

Wat is jouw favoriete koffieplek?

Nu je toch thuis blijft heb je meer tijd om echt te genieten van jouw koffiemoment. Creeër een koffiemomentje om extra van te genieten. Benieuwd naar nieuwe koffie plekken?

Nog even wakker worden

Nog even wakker worden

Geniet van jouw eerste kop koffie terwijl je ontspannen wakker wordt.

Relaxen op de bank

Relaxen op de bank

Tijd om te relaxen: Neem een momentje voor jezelf en geniet van een heerlijke koffie languit op de bank terwijl jij je kinderen met 1 oog in de gaten houdt.

Lekker buiten

Lekker buiten

Frisse lucht doet wonderen! Open je ramen, ga het balkon op of loop een rondje door je tuin terwijl jij geniet van de zonnestralen.

In de keuken

In de keuken

Een kop koffie bij het ontbijt. Wat wil een mens nog meer?

Coffee Bean Coffee Bean Coffee Plant Coffee Bean Coffee Plant

IJSKOUD GENIETEN

Tover je keuken om tot je persoonlijke hippe koffiebar en creeër deze trendy en verfrissende ijskoffies gewoon bij je thuis. Een leuke afwisseling voor tijdens het werk en een heerlijke verkoeling tijdens zonnige dagen. Schuilt er een barista in jou?

CARAMEL IJSKOFFIE

CARAMEL IJSKOFFIE

Iced-Amandelmelk

Iced-Amandelmelk

Frozen Mocha

Frozen Mocha

Iced Vanilla Macchiato

Iced Vanilla Macchiato

Cappuccino Ice Chocolade

Cappuccino Ice Chocolade