You have reached the website

Ristretto Barista 16 capsules

Ontdek de krachtige espresso in de vorm van de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Barista. Deze robuuste espresso kent een krachtige koffie aroma, een klein zuurtje en een zachte cremalaag.

16 capsules voor 16 dranken
€ 4,79
4,79
Intensiteit
Flavor intensity: 9 of 12.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  • Reviews
NESCAFÉ Dolce Gusto Ristretto Barista in een glas en een capsule, verder de tekst: krachtige en stoperige dark roast koffie

Ontdek NESCAFÉ Dolce Gusto Ristretto Barista, een intense dark roast koffie vol met rijke, krachtige koffie aroma's, een stroperige, volle body en een dichte crema.
Intensiteit 9

Een koffieboon van NESCAFÉ Dolce Gusto met de tekst: Premium koffie van wereldklasse Om de rijke en krachtige NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ristretto Barista smaak te creëren hebben onze getalenteerde koffiemakers de dark roast Zuidwest Aziatisch Robusta koffieboon gecombineerd met de subtiele fruitige Zuid- Amerikaanse en West- Afrikaanse Arabica koffieboon.
NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Genio 2 titan met de tekst: professioneel kwaliteitsysteem Onze hogedruksmachines (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
NESCAFÉ Dolce Gusto koffie capsule met de tekst: beschermen van vers aroma De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch gesealde capsules.
gemakkelijke voorbereiding met een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Genio 2 titan Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Ristretto Barista.
Bereide NESCAFÉ Dolce Gusto koffie producten met de tekst: ruim aanbod creative blends Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffiecreaties: ons aanbod bestaat uit intense espresso's, smooth cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelk en veel meer.
Doosje NESCAFÉ Dolce Gusto Ristretto Barista  met 9 capsules Elke doos bevat 9 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 9 kopjes Ristretto Barista kunt maken.
gemalen gebrande koffie

6 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(4.85 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(5 reviews)
4 sterren
(1 reviews)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

6 beoordelingen

6 Artikel(en)

per pagina
pittig maar niet bitter

heerlijk geurig kopje koffie. Sterk maar absoluut niet bitter.

Beoordeling door Suzette (Geplaatst op 30-10-2018)
Smaakvol

Deze is de meest intense, smaakvolle espresso van DG. Naast deze drink ik de lungo als espresso, ook lekker vooral als eerste taste in de ochtend of avond

Beoordeling door Ed (Geplaatst op 30-10-2018)
geweldige koffie

top top klasse

Beoordeling door Leny (Geplaatst op 04-06-2018)
De lekkerste

By far de lekkerste espresso van Dolce Gusto. Krachtig en vol van smaak.

Beoordeling door Leon (Geplaatst op 18-01-2018)
Si, de allerlekkerste Espresso!

Vol, sterk en een rijk aroma Barista een Espresso om samen van te genieten.

Beoordeling door Anni (Geplaatst op 04-12-2017)
Lekkere Espresso

Naast deze is de "gewone" espresso van DG maar behelpen. Ik zet hem meestal met twee streepjes, en dan is tie heerlijk. Met één streepje was het ff wennen, maar dan is tie ook heel erg lekker.

Beoordeling door W. van der Zwan (Geplaatst op 04-12-2017)

6 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.