Bezig met laden...
CARAMEL LATTE MACCHIATO 16 CAPSULES
Terug
KOFFIE OF EEN VERWENNERIJ? ALLEBEI!
Kiezen tussen koffie of een toetje? Dat hoeft nu niet meer. Laat je meenemen in het compacte romige melkschuim met daaronder de volle espresso met heerlijk zoete karamelnoten.
Caramel Latte Macchiato

EEN MOMENT VAN
PUUR GENOT

De volgende keer dat je zin hebt in iets lekkers, zorg dan dat het beter en schuimiger is dan ooit. Geniet van de overvloedige en toch spectaculair smaakvolle latte, op elk tijdstip van de dag wanneer je een moment voor jezelf nodig hebt en gewoon even van het leven wilt genieten.
hotpoint-2
hotpoint-1

PREMIUM KOFFIE OP ZIJN BEST

De kern van onze Caramel Latte Macchiato bevat een melange van pure premium Arabica uit Brazilië en Colombia gecombineerd met een intense Robusta uit Vietnam. Dankzij ons Grown Respectfully-programma helpen wij boeren en hun gemeenschappen deze prachtige koffiebonen verantwoordelijk te verbouwen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen zonder dat onze planeet daaronder hoeft te lijden.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoete & Noten

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een mooi fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!