You have reached the website

Mini Me Antraciet Automatisch van Krups®

De Mini Me automatische capsule koffiemachine is een modern en functioneel apparaat, dat dankzij zijn compacte design in elke keuken past.

Een leuke start naar perfecte koffie
Niet op voorraad
€ 99,99
99,99
  • Gegevens
  • Handleiding
  • Reviews
  • Specificaties
De Mini Me is een compacte automatische capsule koffiemachine met een onderscheidend design. Het apparaat is 16cm (B) x 31cm (H) x 24cm (D).
Icoon van de automatische bediening van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine en de tekst: play & select

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de koffiemachine en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de vinger.

Icoon van een barometer met de tekst 15 bars max
Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je met de Mini Me koffiemachine van een professioneel kopje koffie met fluweelachtige crémalaag van NESCAFÉ® Dolce Gusto® genieten.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule en de tekst: hermetisch afgesloten
De versheid van NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie is gegarandeerd met onze hermetisch afgesloten capsules voor een rijke en aromatische kop koffie.
Icoon van NESCAFÉ Dolce Gusto glazen en de tekst: hoge kwaliteit
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffievariaties uit onze selectie intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, met een blauwe, koude kant en een rode, hete kant en de tekst: heet & koud
Met de flexibele Mini Me capsule koffiemachine ben je niet alleen in staat om hete dranken te maken, je kunt er ook alle koude dranken van NESCAFÉ® Dolce Gusto® mee bereiden.
Icoon van de automatische uitschakeling van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 5 minuten inactief is. De machine heeft een A-classificering als het gaat om energieconsumptie.
Icoon van 2 jaar garantie op de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de machine.
logo van de Red Dot Award 2015
Is de winnaar van de Red Dot Design Award 2015.
logo van de iF award 2015
Is de winnaar van de IF Design Award 2015.
Koffieboon, een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Mini Me zwart en bereide koffie producten

Gebruik onderstaande link om de gebruikshandleiding te downloaden

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gemiddelde score


(4.00 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(8 reviews)
4 sterren
(4 reviews)
3 sterren
(4 reviews)
2 sterren
(2 reviews)
1 ster
(0)

10 beoordelingen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Jammer, niet te vergelijken met Genio 2

Ik heb de mini me gekocht en heb een verkeerde keuze gemaakt. Dit is mijn 3e apparaat van Dolce Custo, mijn vorige waren genio 2, maar jammer genoeg gingen ze lekken. Dacht met de mini me een vergelijkbaar product gekocht te hebben, had de afmetingen vergeleken, maar dit is een simpeler app. Zet goede koffie, dat is niet het probleem, maar is heel plastic, daardoor licht en verschuift het kopje door de trilling. Ook het water reservoir is klein, max. 3 kopjes Cappuccino. Niet duur, met de actie, maar toch ontevreden.

Beoordeling door J.Otto (Geplaatst op 07-05-2019)
te veel Herrie

Een eerdere beoordeling gelezen over de herrie die de machine maak we hebben er één van onze dochter gehad maar ik dacht aan een aardbeving veel herrie en het kopje liep van het plaatje af met als gevolg kopje stuk en ik een beetje boos.

Beoordeling door truus (Geplaatst op 11-04-2019)
Mega blij, had ik hem maar eerder gekocht!!

Ben zo blij en tevreden over de verschillende lekkere smaken van mijn nieuwe liefde Mini Me. Super leuk apparaat!! I love it!!

Beoordeling door Öznur (Geplaatst op 19-12-2018)
Veel herrie!

Heb de MiniMe KP123B10 aangeschaft omdat wij vonden dat ons huidig espressoapparaat met bonen malen ‘te veel’ herrie maakt. Maar wat schetst onze verbazing nu. Deze MiniMe maakt minstens net zo veel herrie. Kopje trilt bijna van het apparaat af. Kan nog geen beoordeling geven over de smaak omdat wij nog niet veel hebben geprobeerd. Maar heb er na 2 dagen eigenlijk al een beetje spijt van. Lees hier niks over in reviews. Herkent niemand dit dan? //NESCAFÉ Dolce Gusto: Het klinkt of er een luchtbubbel verstopt zit in de leiding en de MiniMe daarom veel geluid maakt. Neem anders even contact met ons op via 0800 365 2348.

Beoordeling door John (Geplaatst op 17-11-2018)
Geweldig apparaat

Ik ben zeer tevreden over dit apparaat, we hebben inmiddels nummer 3. De eerste gekocht in 2015 met 60 euro korting van de Kampioen. In 2016 en dit jaar het apparaat gratis gekregen bij een bestelling! Het nieuwe apparaat staat nog in de doos op zolder tot nummer 2 het begeeft. Erg tevreden over de smaak van de koffie, persoonlijk verslaafd aan de Grando Mild. Ik bestel de koffie altijd op deze site dat scheelt veel met in de winkel. Ik vind het dus een echte aanrader.

Beoordeling door petra (Geplaatst op 19-10-2018)
verk(n)ocht

Na alle net niet presterende koffie apparaten, nu DE goede gevonden. Elke bak koffie is naar smaak van de vrager, we hebben 3 voorraden smaken Lungo intenso, grande intenso en nesquick. En het hele gezin is blij, eindelijk hebben we in no time allemaal de koffie of choco die we lekker vinden. En als je online besteld, toetert de volgende dag onze vriendelijke chauffeur alweer met de bestelling en kunnen we weken vooruit. Okay het waterreservoir eraf halen is even een handigheidje, maar dat is het enige. Alleen maar lof, en dit is een blijvertje!!

Beoordeling door anna (Geplaatst op 29-06-2018)
Zeer tevreden

Heerlijk bakje koffie, Pas overal.

Beoordeling door Natalia (Geplaatst op 01-02-2018)
Mini me

We hebben net een paar dagen geleden de Mini Me Dolce gusto gekocht. Pas precies overal en maakt echt lekker koffie.

Beoordeling door Natalia (Geplaatst op 01-02-2018)
Zeer fijn en compact apparaat

Sinds augustus vorig jaar dit product in huis. We hebben diverse smaken geprobeerd en vinden de latte en de cappuccino het lekkerste. Het apparaat warmt zich snel op, waardoor er snel koffie te zetten is. Ik zou dit product zeker aanraden.

Beoordeling door John (Geplaatst op 20-01-2018)
Goed apparaat

Goed apparaat. Koffie lekker warm, leuk rood snoer, makkelijk in gebruik. Machine maakt wel veel lawaai en het waterreservoir is vrij snel leeg. Al met al zeker een aanrader

Beoordeling door Lisa (Geplaatst op 31-08-2017)

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.

Machinefabrikant Krups
Machine Label for Manuals Page Mini Me
Capaciteit van het waterreservoir 0.8 l
Capsulebakje Nee
Ontkalkingswaarschuwing Nee
Technologie Nee
kleur Antraciet
Gewicht van de machine ~2.5 kg
Vermogen* 1500 W
Spanning 230 V, 50 Hz
Garantie voor de machine 2 jaar
Merk Krups
Energiebesparende functie Ja
Warme en koude functies Ja
Multi-dranken machine Ja