You have reached the website

Recyclezak

Voeg de gratis recyclezak toe bij een bestelling op onze webshop. Hierin kun je de gebruikte capsules verzamelen en deze kun je kosteloos inleveren bij één van de 850 UPS locaties.

  • Gegevens
  • Reviews
Voeg de gratis recyclezak toe bij een bestelling op onze webshop. Hierin kun je de gebruikte capsules verzamelen en deze kun je kosteloos inleveren bij één van de 850 UPS locaties.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 12

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gemiddelde score


(4.35 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(8 reviews)
4 sterren
(1 reviews)
3 sterren
(2 reviews)
2 sterren
(1 reviews)
1 ster
(0)

10 beoordelingen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 12

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Goed idee

Mooi idee om zo weer iets te doen voor het milieu. Maar waarom apart bestellen. Doe ze standaard mee met een bestelling. Ik heb mijn bestelling net gedaan en kwam dit per toeval tegen op jullie site. Dan toch maar weer in de prullenbak. Jammer, gemiste kans!

Beoordeling door Anneke (Geplaatst op 19-12-2018)
Perfect

Wij hebben naast de koffiezetmachine een plastic bakje staan met een rooster erin. Na ongeveer een week is deze vol en zijn de cups ook vrijwel leeg gelekt. Vervolgens in de zak en weg ermee. Een prima oplossing, zowel voor ons als voor het milieu!

Beoordeling door J.H. Dekker (Geplaatst op 18-12-2018)
Goed initiatief - aanbeveling verzendkosten + tip tegen lekken

Ik koop de cups altijd in de supermarkt, soms bij Kruidvat. Fijn dat ik ze nu makkelijk kan laten recyclen, maar voor het los bestellen van de zaken betaal je nu 4,95. Misschien een pakketje maken van 4 zakken voor 1,- en dan geen verzendkosten? Tip tegen lekken: direct na koffiezetten met een scherp mesje de bovenkant inprikken / doorsnijden en daarna leeg laten lopen. Nooit meer drabbige nattigheid!

Beoordeling door Niels (Geplaatst op 15-12-2018)
Veel gedoe.

Het iniatief verdient een pluim! De uitvoering is lastiger. Ook al heb ik alle cupjes heel goed eerst apart laten uitlekken toch bleek er nog wel vocht uit de zak te lopen. Zelfs met twee extra plastic zakken eromheen bleek mijn fietstas onder de stinkende prut te zitten en moest de meneer van het inkeverpunt er nog een extra zak omheen doen. De toonbank zat eronder! Kortom, veel gedoe. Voorstel: de mogelijkheid om meer dan 1 zak bij een bestelling te krijgen en de sluiting beter maken, als je elke dag die zak open en dicht moet doen dan sluit de zak minder uiteindelijk minder goed. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent en actief meedenkt Diderica. We zitten inderdaad nog in een testfase en ik ga jouw feedback daarom doorgeven aan het marketing team van Dolce Gusto.

Beoordeling door Dydah (Geplaatst op 30-11-2018)
Goed idee

Bij mijn laatste bestelling 6 doosjes koffie besteld en meteen ook maar 6 zakken, omdat ik niet wist hoe groot de zakken waren. Ze zijn het formaat van een plastic tas, dus er passen aardig wat cups in. Eén zak per doosje is dus wat veel. Ik denk dat er zo’n 3 doosjes van 16 cups in zullen passen. Als je de zak niet meteen nokkie vol gooit. Anders misschien ook nog wel 4 doosjes. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Hoi Wendy, Op de zak hebben we een lijn aangegeven. Tot deze lijn kun je je zak vullen met capsules, dat zijn er 75 tot 100. Mocht het je lukken om er meer cups in te krijgen, dan horen we dat graag.

Beoordeling door Wendy (Geplaatst op 26-11-2018)
Goed idee. Ik had niet eerder besteld omdat ik de cups niet milieuvriendelijk vond. Nu zie ik dat ze worden gerecycled. Ik zie alleen niet hoeveel cups in een zak passen. Ik heb nu 7 XL dozen besteld en maar 1 recycle zak.

omdat ik het nog moet ervaren hoe het werkt. een gemiddelde beoordeling //NESCAFÉ Dolce Gusto: Hoi Sonja, Op de zak hebben we een lijn aangegeven. Tot deze lijn kun je je zak vullen met capsules, dat zijn er 75 tot 100. Mocht het je lukken om er meer cups in te krijgen, dan horen we dat graag.

Beoordeling door Sonja (Geplaatst op 20-11-2018)
Mixed feelings

Goed initiatief. Nog beter standaard 2 zakken meeleveren bij een bestelling. En handig ook als ze bij UPC dit ook weten. Ik had nu boze meneer die z zakken weigerde. Dolce Gusto recycling, was niet bekend wel Nespresso. Dus zak belande alsnog in prullenbak.... //NESCAFÉ Dolce Gusto: Wat vervelend Sandra. Wij zijn net begonnen met het recycleprogramma en de laatste opstartproblemen zijn nu opgelost.

Beoordeling door Sandra (Geplaatst op 12-11-2018)
Met een goed gevoel koffie drinken

Erg blij met dit initiatief. Ik kan nu met een goed gevoel koffie drinken zonder schuldgevoel na elk cupje dat in de prullenbak terecht kwam

Beoordeling door Manuel (Geplaatst op 08-11-2018)
Mooi initiatief

Goed idee, maar de zakjes zouden standaard in een gekocht doosje met koffie cups moeten zitten. Alleen op deze manier kun je het beste resultaat bereiken.

Beoordeling door Harrie (Geplaatst op 04-11-2018)
Eindelijk

Eindelijk... 5 doosjes koffie en chai latte besteld, dus ook maar 5 recyclezakjes want ik zie nergens hoeveel cups er in passen. Fijn dat ik nu eindelijk met een goed gevoel mijn koffie kan zetten en de gebruikte cupjes kan afvoeren.

Beoordeling door Richard (Geplaatst op 28-10-2018)

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 12

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.