Loading...

Gratis ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen naar keuze*! BESTEL HIER!

Krijg 2 STARBUCKS® Holiday Mugs* bij aankoop van min. 8 dozen STARBUCKS®!

SALE: 1 Infinissima Touch machine en 2 dozen koffie voor €99,99*! SHOP NU!

PROMO: Stapelkorting tot -30%! *BESTEL HIER!

Bezig met laden...
 
Espresso 16 Capsules
LAAT JE NIET MISLEIDEN DOOR DE VERFIJNING
Onder deze verfijnde gouden cremalaag ligt een verrassend karaktervolle espresso met levendige noten van granaatappel en ondertonen van gebrande walnoot. Maak je klaar om je zintuigen te ontwikkelen en te verrassen met deze klassieker die een grote persoonlijkheid meebrengt.

Espresso

DELICAAT EN LEVENDIG,
NET ALS JIJZELF

Voor hen die delicaatheid als een vorm van sterkheid zien is onze Espresso is de perfecte keuze. Geniet van deze kleine kop koffie als je weinig tijd hebt in de ochtend of als je even wilt bijkletsen met een goede vriend.

hotpoint-1
hotpoint-2

REIS NAAR BRAZILIË EN COLOMBIA

Reis met ons en geniet van twee Zuid-Amerikaanse Arabica's van wereldklassie die medium zijn gebrand om hun prachtige aroma's te behouden. Dankzij ons Grown Respectfully-programma helpen wij boeren en hun gemeenschappen deze geweldige koffiebonen te verbouwen en te beschermen zonder dat onze planeet daaronder hoeft te lijden.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoete & Noten

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een mooi fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer onze Lungo Colombia.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.