You have reached the website

Lungo XL

Kan jij geen genoeg krijgen van de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lungo? Geniet dan nog langer van jouw favoriete zwarte koffie met de Lungo XL-verpakking.

€ 8,15
8,15
Intensiteit
Flavor intensity: 6 of 12.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  • Reviews
Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lungo, de populaire Lungo is een intense volle medium-dark roast koffie met krachtige aroma's en een rijke cremalaag. Ervaar de complexe smaak van koffie met een subtiele hint van zwarte bessen.
gemalen gebrande koffie

10 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(4.20 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(7 reviews)
4 sterren
(1 reviews)
3 sterren
(0)
2 sterren
(1 reviews)
1 ster
(1 reviews)

10 beoordelingen

10 Artikel(en)

per pagina
Lekkere smaak

Dit is een koffie met een heerlijke smaak. Dit geprobeerd op vakantie waar we voor het eerst kennis maakte met een dolce gusto apparaat. Smaakt veel lekkerder als Senseo. Nu de Grande ook nog maar eens proberen heb je een vollere kop koffie zo ik las.

Beoordeling door Anita (Geplaatst op 13-11-2019)
Middelmatig

De zwarte koffie Lungo was een beetje lekker maar wel goed om ervan wakker te blijven voor de middag tijdens werk. Het is smaakt in de buurt van een Espresso koffie waarvan de Lungo koffie de mildere versie ervan is. Verder was het niet verkeerd.

Beoordeling door Aylin (Geplaatst op 30-09-2019)
Mijn heerlijke wake up call :)

Veel koffie geprobeerd vooral smorgens half 5 voor werk. Lungo doet voor mij het beste werk, goed wakker en een goede energie om te starten.

Beoordeling door Miranda (Geplaatst op 11-05-2019)
Geweldig

Na vele koffieapp te hebben geprobeerd nu eindelijke voor mij de beste dolce gusto drop en wat een heerlijke koffie 5 soorten in huis allmaal top

Beoordeling door fred (Geplaatst op 08-02-2017)
sterk

zeer sterk koffie...ik kon het niet opdrinken jammer!

Beoordeling door Nieuw (Geplaatst op 24-01-2017)
Fijne koffie voor de gehele dag.

Heerlijke koffie maar doe hem wel altijd op 5 of 6 streepjes anders vind ik hem te sterk.

Beoordeling door H.M (Geplaatst op 20-01-2017)
lekker stevige koffie

Stevige koffiesmaak, wel een klein bakje koffie. maar heerlijk!

Beoordeling door Joyce (Geplaatst op 19-01-2017)
Heerlijke koffie

Prima koffie, ik drink hem op 5 streepjes. Krachtig maar toch ook mild, zeker niet bitter. zoals andere koffie soms kan zijn. Bestel de XL verpakking scheelt 3 cent per cup, wat dan weer één Euro per 30 is.

Beoordeling door Pieter (Geplaatst op 15-09-2016)
Heerlijk zoals koffie moet smaken

Allereerst grappige vorige review over 1 cent per cup besparing en dan 2 sterren geven. Zegt geen moer over de smaak en "wie het kleine niet.....etc." Dan nu over de smaak: heerlijk krachtig en mijns inziens benadert de smaak de bonenkoffie. Normaal vier streepjes bij het zetten, maar ook bij 5 is het nog perfect. Samen met Grande Intens en Espresso Barrista die drie vaste smaken in huis.

Beoordeling door Emile (Geplaatst op 18-06-2016)
Prima koffie, wel erg duur

Woow! Een XL pak, dat zou dan vast wel veel voordeliger zijn. Mooi niet! 1 cent! Als je t omrekent in vergelijking met een pak met 16 cups. ; dit kost 0,29 cent per cup. Een XL pak is maar liefst 1 cent goedkoper per cup! Ga het nog liever in Duitsland halen.... Jammer dat het zo duur is...

Beoordeling door Tim (Geplaatst op 05-12-2015)

10 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.