Loading...

Gratis ontkalkingskit bij aankoop van min. 8 dozen naar keuze*! BESTEL HIER!

Krijg 2 STARBUCKS® Holiday Mugs* bij aankoop van min. 8 dozen STARBUCKS®!

SALE: 1 Infinissima Touch machine en 2 dozen koffie voor €99,99*! SHOP NU!

PROMO: Stapelkorting tot -30%! *BESTEL HIER!

Bezig met laden...
 
Coconut Macchiato Vegan 12 Capsules
VERFRISSEND EXOTISCH
Bij het ontdekken van deze soepele macchiato met een tropische touch, zal je je erover verbazen dat deze koffie lactosevrij is. Geniet van een nieuwe soort latte vol smaak, die je in enkele seconden thuis kan zetten.
Espresso

OOK ZO'N ZIN IN DIVERSITEIT?

Een exotische en schuimige toevoeging aan ons plantaardige latte-aanbod! Als je zin hebt in verandering, gewoon omdat het kan, dan hoef je niet verder te zoeken. Hier is onze Coconut Macchiato. Plantaardig en smaakvol, niets meer, niets minder. Probeer onze Coconut Macchiato en reis tijdens je pauze af naar de Tropen, wanneer je maar wilt!
hotpoint-1
hotpoint-2

EEN EN AL KWALITEIT

De kern van onze Coconut Macchiato bestaat uit een zorgvuldig gekozen melange van bonen uit Zuidoost-Azië. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij boeren en hun gemeenschappen deze kwaliteitsvolle koffiebonen verantwoordelijk te verbouwen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen zonder dat onze planeet daaronder hoeft te lijden.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoete & Noten

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een mooi fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Terug

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.