Loading...
AFTELLEN NAAR ONZE BLACK FRIDAY DEAL!
00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Wegens een technisch probleem bij onze leverancier, zal uw bestelling later dan voorzien geleverd worden. We veronschuldigen ons voor dit ongemak.

Winterdeal: Ontvang 49% korting* op jouw bundel met 1 Infinissima Touch en 4 dozen met 30 capsules! BESTEL HIER!

Ontvang een gratis* ontkalkingskit bij aankoop van 7 doosjes capsules: SHOP NU!

Bezig met laden...
* Actievoorwaarden
*Actie enkel geldig bij aankoop van een NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Grijs (KP123B) koffiemachine in een deelnemende winkel in Nederland van 2 januari t/m 31 januari 2023. Registratie t/m 28 februari 2023. Je ontvangt een éénmalige code voor 10.000 PREMIO punten, enkel te besteden op premio.dolce-gusto.nl. Volledige actievoorwaarden beschikbaar op Dolce-Gusto.nl/promotie/minime .

ONTVANG 10.000 PREMIO PUNTEN* BIJ AANKOOP VAN EEN MINI ME GRIJS

MIJN PREMIO PUNTEN
AANVRAGEN

Hoe ontvang
je jouw punten?

Koop je NESCAFÉ Dolce Gusto
MINI ME GRIJS koffiemachine

SMS PREMIOJAN23NL

NAAR +31 97 01 02 41 241

SCAN de QR-code

Volg de stappen om je unieke code

(t.w.v. 10000 PREMIO punten) te ontvangen.

Ga naar dolce-gusto.nl/premio en kies jouw cadeau of spaar verder voor een grotere beloning.

Klik hier om jouw aanvraag in te dienen

MIJN PREMIO PUNTEN
AANVRAGEN

JOUW LOYALTYPROGRAMMA

HOE WERKT PREMIO?

Log in of download de app.

Voer de code in uit je NESCAFÉ® Dolce Gusto® doos of scan deze eenvoudig met de app.

Verzamel punten om te sparen voor fantastische cadeaus.

Wat kan je doen
met punten?

Van hightech gadgets tot onvergetelijke
ervaringen, met Premio-punten krijg je
toegang tot een wereld vol spannende
cadeaus.

DEELNEMENDE KOFFIEMACHINE

KRUPS NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Grijs (KP123B)

WELKE WINKELS DOEN MEE?

BELANGRJK

 

De deelnemer dient in het bezit te zijn van het originele aankoopbewijs van de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Grijs (KP123B) koffiemachine en dient deze te bewaren tot de aanvraag is afgerond. De datum op het aankoopbewijs geldt ook als bewijs voor de aankoopdatum.

 

ACTIEVOORWAARDEN

 

- Deelnemers dienen een Krups NESCAFÉ Dolce Mini Me KP123B koffiemachine in een deelnemende winkel te kopen in Nederland in de periode van 2 januari t/m 31 januari 2023 om aanspraak te kunnen maken op de PREMIO punten. 

 

- Deze actie is alleen geldig voor Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Grijs (KP123B)  die in Nederland zijn gekocht bij een van de volgende winkels; BCC, Bol.com (Let op! Alleen indien de aankoop gedaan is via Bol.com direct, aankopen via een Bol.com plaza partner zijn uitgesloten van deelname), Boxxer, Coolblue.nl, Electronic Partner, Electroworld, Expert, Home & Cook, Makro, Media Markt, Obbink, Plentyparts, Wehkamp.nl en Witgoedspecialist. Alle De’Longhi machines zijn uitgesloten van deze actie.

 

- De deelnemers dienen de gevraagde gegevens op Dolce-Gusto.nl/promotie/minime in te vullen om aanspraak te maken op het koffietegoed.

 

- Registreren op de actiewebsite (Dolce-Gusto.nl/promotie/minime) kan tot en met 28 februari 2023.

 

-  Je ontvangt per mail een vouchercode t.w.v. 10.000 PREMIO punten, te gebruiken op Dolce-Gusto.nl/premio. Deze vouchercode kan gebruikt worden tot en met 30 juni 2023. Na invoering van de code zijn de punten geldig tot en met 6 maanden na verzilveren code. Zie volledige PREMIO voorwaarden op Dolce-gusto.nl/premio-programma-regels

 

- De aanbieding is niet cumuleerbaar met andere acties en/of aanbiedingen.


*Actie enkel geldig bij aankoop van een NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Grijs (KP123B) koffiemachine in een deelnemende winkel in Nederland van 2 januari t/m 31 januari 2023. Registratie t/m 28 februari 2023.  Je ontvangt een éénmalige code voor 10.000 PREMIO punten, enkel te besteden op premio.dolce-gusto.nl. Volledige actievoorwaarden beschikbaar op Dolce-Gusto.nl/promotie/minime