You have reached the website

STARBUCKS® SINGLE-ORIGIN COLOMBIA MEDIUM ROAST 12 CAPSULES

Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine. Deze 100% Single-origin Colombiaanse koffie is nootachtig en bloemig met buitengewone balans in het kopje en een zeer rijke complexiteit. Medium branding.

Dranken: 12

12 capsules voor 12 dranken
€ 4,49
4,49
Intensiteit
Flavor intensity: 7 of 12.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  • Reviews
NESCAFÉ Dolce Gusto Starbucks Espresso Blonde Roast Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine. Deze 100% Single-origin Colombiaanse koffie is nootachtig en bloemig met buitengewone balans in het kopje en een zeer rijke complexiteit.
Intensiteit 7/11
Een koffieboon van NESCAFÉ Dolce Gusto met de tekst: Premium koffie van wereldklasse
We hebben altijd al gehouden van koffie uit Colombia. En we worden nooit méér aan die liefde herinnert dan wanneer we naar de koffieplantages reizen. Rijdend op verraderlijke onverharde wegen met een steile bergwand aan één kant – en verder alleen maar lucht en ruimte om ons heen. Voor ons zijn de ronde volle smaak en kenmerkende nootachtige afdronk van deze 100% Colombiaanse koffie elke keer opnieuw de moeite waard.
NESCAFÉ Dolce Gusto koffie capsule met de tekst: beschermen van vers aroma
Onze hogedruksmachines (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch gesealde capsules.
Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Flat White.
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffiecreaties: ons aanbod bestaat uit intense espresso's, smooth cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelk en veel meer.
Doosje NESCAFÉ Dolce Gusto Starbucks Espresso Blonde Roast koffie met 12 capsules
Elke doos bevat 12 capsules ontworpen voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachines en stelt u in staat om 12 kopjes (30 ml) STARBUCKS® te bereiden.
Ingrediënten van de koffiecapsules:

Gebrande gemalen koffie. 100% Arabica.
12 capsules x 5,5 g = 66 g

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.