You have reached the website

Groene of zwarte thee,
welke kies jij?

Groene thee
De groene thee wordt geprezen in Azië doordat het minimale theïne bevat en laag in oxide is. Het wordt geproduceerd door theebladeren te verwarmen tot 100 graden Celsius of direct na het plukken te stomen. Na het verhitten wordt de thee gedroogd in speciale droogovens. Dit productieproces maakt het mogelijk de oxidatie te vermijden en de voedingskwaliteiten te behouden.
Zwarte thee
De zwarte thee, rijk
aan theïne, wordt juist
meer gewaardeerd
in het Westen en heeft een
hogere oxidatiesnelheid.
Na het oogsten worden de
bladeren gedehydrateerd
en vervolgens gerold
en onderworpen aan
fermentatie in een ruimte
bij een gecontroleerde
temperatuur en vochtigheid.
Groene thee
De groene thee wordt geprezen in Azië doordat het minimale theïne bevat en laag in oxide is. Het wordt geproduceerd door theebladeren te verwarmen tot 100 graden Celsius of direct na het plukken te stomen. Na het verhitten wordt de thee gedroogd in speciale droogovens. Dit productieproces maakt het mogelijk de oxidatie te vermijden en de voedingskwaliteiten te behouden.
Zwarte thee
De zwarte thee, rijk aan theïne, wordt juist meer gewaardeerd in het Westen en heeft een hogere oxidatiesnelheid. Na het oogsten worden de bladeren gedehydrateerd en vervolgens gerold en onderworpen aan fermentatie in een ruimte bij een gecontroleerde temperatuur en vochtigheid.

Ontdek onze thee

Thee capsules
MARRAKECH TEA
CITRUS HONEY BLACK TEA
CHAI TEA LATTE

ONTDEK ALLE KOFFIE SOORTEN