System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - Unsupported Browser Message

System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - iPhone/iPad Message

System - Configuration - NDG Theme - Browser Support Messages - Android Message

You have reached the website

De kunst van een koffiemachine

Creëer je eigen
meesterwerk

Een verrassende, nieuwe kijk op koffie. Dat is de signatuur van NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Al onze creativiteit en inspiratie hebben we ingezet om de grenzen van het koffie maken voor je te verleggen. Het uitgangspunt? De allerhoogste kwaliteit koffie en een koffiemachine met spraakmakend design. Het doel? Jouw dagelijkse kop koffie opwaarderen tot een meesterwerk.

BEKIJK ONS AANBOD
Dolce Gusto koffiemachine Krups
Dolce Gusto koffiemachine

Stijlvol design gecombineerd Met
krachtige technologie

Onze stijlvol vormgegeven koffiemachines zijn niet alleen een sieraad voor je keuken, ze creëren ook moeiteloos jouw perfecte kop koffie. Met een maximale druk van 15 bar en met de innovatieve NESCAFÉ® Dolce Gusto®-capsules ontstaat de volmaakte cremalaag en ontvouwen zich de meest verfijnde aroma's. Bij iedere kop koffie stel je zelf eenvoudig in hoe sterk deze uit je koffiemachine moet komen zodat je altijd geniet van jouw ideale meesterwerk.

BEKIJK ONS AANBOD

Meer dan koffie HEEL VEEL HEERLIJKE MEESTERWERKEN

Een krachtige espresso om de dag energiek mee te beginnen. De perfect gelaagde latte macchiato voor op de bank met een tijdschrift. Een kruidige Chai Tea Latte na een middagje shoppen. Met NESCAFÉ® Dolce Gusto® ontdek je een eindeloos palet aan heerlijke creaties voor ieder moment van de dag. Dolce Gusto combineert een stijlvol design met de heerlijke smaak van koffie óf thee.

Bekijk demo
Dolce Gusto koffie
Dolce Gusto espresso

Meer dan de beste bonen CONSTANTE ZOEKTOCHT NAAR NIEUWE MOGELIJKHEDEN

In onze constante zoektocht naar nieuwe mogelijkheden gaan we standaard voor hoogstaande kwaliteit. Door onze koffiebonen zorgvuldig te roosteren, te malen en voortdurend te experimenteren brengen we nieuwe, originele koffiesmaken voor je tot leven. Omdat we onze koffie binnen 2 minuten vacuüm verpakken in de capsules, is deze altijd volmaakt vers en geniet jij bij elke kop van de meest intense smaak. Je waant je met je eigen koffiemachine thuis in je favoriete koffiebar.

Ontdek