You have reached the website

Ontdek

Meer dan 30 koffievariaties. Eén koffiemachine.

Houd jij van variatie in smaak en wil je perfecte koffie zonder gedoe? Ga dan voor NESCAFÉ Dolce Gusto. Kies één van onze stijlvolle koffiemachines en creëer heel eenvoudig jouw perfecte espresso, lungo of latte.
Coffee cups header 1 Coffee cups header 2 Coffee cups header 3 Coffee cups header 4 Coffee cups header 5 Coffee cups header 6
Koffie

Koffie
met klasse

Met onze koffies haal je naast de lekkerste variaties ook de beste kwaliteitskoffie in huis. Alle koffie wordt namelijk luchtdicht verpakt zodat de kwaliteit behouden blijft. En door de perfecte druk van onze koffiemachines ben je iedere keer verzekerd van een heerlijke koffie met klasse.
Koffiebonen
Smaak

Over smaak
valt te twisten

Elke soort koffieboon heeft zijn eigen specifieke smaak en brandtemperatuur. Samen bepalen zij de sterkte van het aroma, de zuurgraad en bitterheid. Net zoals de koffieboon hebben barista’s ook hun eigen smaak. In ons geval bepaalt meesterbarista Ola Persson de unieke smaak van onze koffies.

Ontdek alle smaken

Gewoon koffie
Gewoon koffie
De populaire Lungo is een volle medium-dark roast koffie met krachtige aroma’s. En omdat er veel meer in gaat dan een espresso kun je twee keer zo lang genieten van je koffie.
Perfect in balans
Perfect in balans
Het beste van twee werelden. Heerlijke sterke koffie met een romige melkschuimlaag. Wat wil je nog meer?
Krachtige koffie
Krachtige koffie
Ben jij van de sterke koffies? Dan moet je echt een keer één van onze negen espresso’s proberen. Intense dark roast koffies met krachtige aroma’s en heerlijke cremalaag.
Even wat anders
Even wat anders
Soms heb je gewoon trek in iets anders. Bijvoorbeeld in een lekkere warme kop chocolademelk. Ontdek ze alle vier.
Tijd voor thee
Tijd voor thee
Naast heel veel koffievariaties kun je ook genieten van vijf heerlijke theevariaties. Van Marrakesh Style Tea tot Chai Tea Latte.
Even afkoelen
Even afkoelen
Na een drukke of warme dag even afkoelen met een ijskoude cappuccino? Ook dat kan gewoon met NESCAFÉ Dolce Gusto.
Espresso Macchiato Espresso Macchiato
Koffiemachines

Wat looks al niet kunnen doen

Koffiemachines hebben een prominentere rol in onze keuken. En dan is het fijn als het design matcht met de rest van je keuken. Daarom hebben we een range aan stijlvolle koffiemachines ontwikkeld om uit te kiezen. Welke past het beste in jouw keuken?
Alle machines ontdekken
Machine Genio 2
MINI ME Antraciet
 • Automatische koffiemachine
 • Bepaal zelf de sterkte van je koffie
Meer over de MINI ME
Machine Stella
LUMIO Wit
 • Automatische koffiemachine
 • Waterreservoir van 1 liter
  (minder vaak bij te vullen)
Meer over de LUMIO
Machine drop zilver
GENIO 2 Titanium
 • Automatische koffiemachine
 • Luxe titanium uitstraling
Meer over de GENIO 2
Machine drop
DROP Zilver
 • Automatische koffiemachine
 • Uniek design gebaseerd op een
  koffie druppel
Meer over de DROP
Design

Is dat een koffiemachine?

Net zoals dat we variëren met onze koffies doen we dat ook met onze machines die zijn uitgevoerd in de meest uiteenlopende designs. Van futuristisch tot klassiek en sommige designs zijn zelfs geïnspireerd op de vorm van een koffiedruppel of koffieboon. Ontdek ze allemaal.
Alle machines ontdekken
koffiemachine
Oorsprong

De boon is
de basis

Bij al onze koffievariaties staat de koffieboon aan de basis. Daarom gaan onze koffie-experts elke dag voor jou op zoek naar koffiebonen van de beste kwaliteit. Zodat jij elke dag kunt genieten van je favoriete koffie, welke variatie je ook kiest.
Koffiebonen Koffiebonen
Innovatie

We doen er misschien wat luchtig over

Zoals je misschien weet zijn lucht en koffiebonen allesbehalve vrienden. Zodra de koffie in contact komt met lucht gaan de aroma’s namelijk verloren. Daarom hebben we een speciale luchtdichte koffiecapsule ontwikkeld, waardoor deze aroma’s pas vrijkomen op het moment dat je een NESCAFÉ Dolce Gusto koffie creëert.

koffiemachine
Technologie

Als we ons ergens druk over maken, dan is het wel de druk.

Al onze koffiemachines zijn uitgerust met een speciaal systeem dat de perfecte temperatuur en druk (tot 15 bar) bepaalt. Of het nu een hoge druk is voor een krachtige espresso of juist een lage druk voor een subtiele melkschuimlaag op je latte macchiato. Elke koffievariatie komt er perfect uit.

Smart Capsule
Onderhoud

Geen gedoe

Om je favoriete koffie te maken heb je alleen onze koffiecapsule nodig. Bovendien komt de koffie hierdoor bijna niet in aanraking met de machine. Het voordeel daarvan is dat je niet meer loopt te knoeien met een aparte melkopschuimer of elke dag je koffiemachine moet schoonmaken. Lekker makkelijk dus.

Lees meer
Play button
Background image Background image
Duurzaamheid

Doe maar duurzaam

Wereldwijd werken wij samen met de 4C Association om ervoor te zorgen dat de koffiebonen die we gebruiken op een duurzame manier geproduceerd worden. En met succes, want 90% wordt op dit moment duurzaam verbouwd. Maar we zijn er nog niet. Daarom hebben wij samen met onze handelspartners een wereldwijd trainingsprogramma ontwikkeld om koffieboeren van over heel de wereld te trainen in duurzame landbouw. En we zullen nog veel meer van dit soort initiatieven in het leven roepen. Samen op weg gaan naar 100% duurzame koffie.

koffiemachines koffiemachines teaser koffiemachines teaser
NESCAFÉ Dolce Gusto

De perfecte combinatie

Onze koffiecapsules zijn speciaal ontworpen om perfect samen te werken met de stijlvolle koffiemachines. Een heerlijke combinatie die iedere dag voor je klaarstaat.