You have reached the website

Oblo Zwart Handmatig van Krups®

De Oblo is een capsule koffiemachine waar een mix van rechte lijnen en lichte rondingen voor een imponerend en grafisch design zorgen.

Niet op voorraad
€ 89,95
89,95
  • Gegevens
  • Handleiding
  • Reviews
De Oblo is een imponerende koffiemachine met lichte rondingen en rechte hoeken. Het apparaat is 25cm (B) x 32cm (H) x 18cm (D).
Iccon van de handmatige bediening van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Oblo

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de hendel.

Icoon van een barometer met de tekst 15 bars max
Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je met de Oblo van een professioneel kopje koffie genieten met een fluwelen crémalaag van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule en de tekst: hermetisch afgesloten
De versheid van NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie is gegarandeerd met onze hermetisch afgesloten capsules voor een rijke en aromatische kop koffie.
Icoon van NESCAFÉ Dolce Gusto glazen en de tekst: hoge kwaliteit
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffievariaties uit onze selectie intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, met een blauwe, koude kant en een rode, hete kant en de tekst: heet & koud
De Oblo koffiemachine bevat een welkomstpakket van 6 speciaal geselecteerde capsules van NESCAFÉ® Dolce Gusto®, zodat jij gelijk kunt genieten van de heerlijkste dranken.
Icoon van de automatische uitschakeling van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Oblo De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 5 minuten inactief is. De machine heeft een A-classificering als het gaat om energieconsumptie.
Icoon van 2 jaar garantie op de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de machine.
logo van de Red Dot Award 2015
Is de winnaar van de Red Dot Design Award 2015.
logo van de iF award 2015
Is de winnaar van de IF Design Award 2015.
Koffieboon, een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Oblo zwart en bereide koffie producten

Gebruik onderstaande link om de gebruikshandleiding te downloaden

9 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(3.25 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(2 reviews)
4 sterren
(2 reviews)
3 sterren
(1 reviews)
2 sterren
(2 reviews)
1 ster
(1 reviews)

9 beoordelingen

9 Artikel(en)

per pagina
Mooi apparaat

Mooie vormgeving, maar waarom in vredesnaam een rood snoer bij een titanium apparaat. Vind ik geen gezicht. Maar goed hij zet wel erg lekkere koffie, nog een beetje uitproberen met de hoeveel heden omdat je dat zelf moet doen, maar daar kom ik wel uit. Goed warm

Beoordeling door Carla (Geplaatst op 16-05-2018)
Mooi apparaat

Dit is mijn tweede apparaat vind hem compact heb geen grote keuken mooie stijl ziet er gewoon sjiek uit .koffie is super lekker actie is ook mooi 10 doosjes kunnen bestellen gewoon te gek

Beoordeling door Carla (Geplaatst op 22-12-2017)
Leuke machine

Na 7 jaar een ander Dolce Gusto apparaat te hebben gehad toch weer een Dolce Gusto gekocht. Het is een lekker klein apparaat voor in de keuken. De koffie is net zo lekker en warm als het oude apparaat. Hoop dat deze ook weer 7 jaar meegaat.

Beoordeling door Rene (Geplaatst op 15-05-2017)
Valt tegen

Was een probeerseltje en daar zal het wel bij blijven. Als ik de koffie op heb die bij de actie zat doe ik hem weer weg. De koffie is koud, moet altijd de bekers, glazen voorverwarmen. Geen automatische stop dus al snel een te slappe bak. heb de meeste intenso soorten al gehad daar kan je nog wat mee spelen. Ga weer lekker terug naar m'n vers gezette filterbakkie blijft toch het lekkerst.

Beoordeling door Mirjam (Geplaatst op 09-02-2017)
Werkt prima

Prima apparaat! Op de doosjes van de cups en ook op de cups zelf staat hoeveel water er nodig is voor de juiste smaak. Doordat je dit apparaat handmatig moet bedienen is ieder bakje koffie dus precies goed!

Beoordeling door Patrick (Geplaatst op 04-02-2017)
Beetje miskoop

Ik had liever iets meer betaald voor n ander aparaat,bij deze is het inderdaad gokken kwa water, voordat je een lekker bakkie hebt, je koopt dure cups, maar gooit er ook veel weg omdat het te waterig is. Zou hem niet aanraden bij een ander,en ik hoop voor jullie om daar in de toekomst wat mee te doen....beetje jammer dit....

Beoordeling door Ip (Geplaatst op 13-01-2017)
Dacht een mooi apparaat aan te schaffen voor lekkere koffie. Helaas dit apparaat weet niet hoeveel water er in de verschillende soorten koffie hoort? Je kunt dit dus ook niet instellen en mag op de gok het water weer uitzetten!!! Met als gevolg of veels t

Wat een bar en bar en bar slecht apparaat is dit zeg!!!! Koffie zetten zonder water hoeveelheid in te kunnen stellen.........dit apparaat zou niet eens verkocht mogen worden!! Dure cupjes er in doen en dan zelf maar gokken hoeveel water erbij moet.............. Heb maar 1 advies nooit kopen dit apparaat!!! Wij zijn er helaas wel ingetrapt!!! //NESCAFÉ Dolce Gusto: Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop, Sjoerd. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je gratis contact opnemen met onze consumentenservice via 0800-365 2348, wij hopen je van dienst te kunnen zijn!

Beoordeling door Sjoerd (Geplaatst op 31-12-2016)
Vindt hem erg leuk, klein maar toch een leuk model

Heb deze niet, wel een variant hiervan maar die neemt veel plaats in beslag op het keuken blad.

Beoordeling door Maria (Geplaatst op 27-09-2016)
.

ik heb helaas geen machines met elkaar vergeleken, liet mij meeslepen door de actie. Bij aankoop van 12 doosjes apparaat gratis. Op de machine kun je niet aangeven hoeveel water je nodig hebt voor een bepaalde soort koffie te zetten. Alles gaat met maatbekertje. Dus ik heb wel spijt van mijn aankoop, had beter een ander model gekozen met "hoeveelheid water-aanduiding" maar de soorten koffie is wel lekker.

Beoordeling door J (Geplaatst op 15-03-2016)

9 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.