You have reached the website

Movenza Geborsteld Zwart Automatisch van Krups®

Breng jouw koffie ervaring naar een hoger niveau met Movenza. Een automatische capsule koffiemachine met een kenmerkend openingsmechanisme en vele andere functies.

Niet op voorraad
€ 199,95
199,95
  • Gegevens
  • Handleiding
  • Reviews
Movenza is de nieuwe generatie capsule koffiemachines met een automatisch openingsmechanisme en veel andere geavanceerde functies. Het apparaat is slechts 18cm (B) x 19cm (H) x 39cm (D).
Icoon van het open- en sluitmechanisme van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Movenza
Jouw Movenza koffiemachine is als geen ander. Het inventieve design opent met een druk op de knop zodat jij kunt genieten van de heerlijke koffie uit deze veelzijdige koffiemachine.
Iccon van de automatische bediening van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Movenza
Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de koffiemachine en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de vinger.
Icoon van een barometer met de tekst 15 bars max
Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je met de Movenza van een professioneel kopje koffie met fluweelachtige crémalaag genieten.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule en de tekst: hermetisch afgesloten
De versheid van NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie is gegarandeerd met onze hermetisch afgesloten capsules voor een rijke en aromatische kop koffie.
Icoon van NESCAFÉ Dolce Gusto glazen en de tekst: hoge kwaliteit
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffievariaties uit onze selectie intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, met een blauwe, koude kant en een rode, hete kant en de tekst: heet & koud
De veelzijdige Movenza capsule koffiemachine kan niet alleen warme, maar ook heerlijke koude dranken bereiden.
Icoon van de automatische uitschakeling van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Movenza De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 5 minuten inactief is. De machine heeft een A-classificering als het gaat om energieconsumptie.
Icoon van 2 jaar garantie op de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de machine.
Koffieboon, een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Movenza zwart en bereide koffie producten

Gebruik onderstaande link om de gebruikshandleiding te downloaden

8 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(3.15 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(1 reviews)
4 sterren
(3 reviews)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(2 reviews)

8 beoordelingen

8 Artikel(en)

per pagina
Hele lekkere koffie

Dit Dolce Gusto apparaat zorgt voor hele lekkere koffie. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en bij te vullen (denk aan: waterreservoir). Het is alleen jammer dat indien het water op is (dit niet wordt aangegeven).

Beoordeling door Nancy (Geplaatst op 03-11-2018)
Kan niet ontkalken

Je weet niet hoe je hem.moet ontvallen Geprobeerd maar hij blijf orange knippereren //NESCAFÉ Dolce Gusto: Hallo Eugenie, als je contact met ons opneemt via 0800 365 2348 dan helpen we je hierbij.

Beoordeling door eugenie (Geplaatst op 29-10-2018)
Perfect, mooi design

Ik heb dit koffiezetapparaat gewonnen op een veiling, samen met de Drop & Oblo uitvoering, staat mooi in de keuken & makkelijk te bedienen!

Beoordeling door Rudolf (Geplaatst op 18-09-2018)
8.0

een makkelijk apparaat

Beoordeling door mc (Geplaatst op 28-11-2017)
Fantastisch design

Mooi design en gemakkelijk te gebruiken. Alleen even handigheid in krijgen om waterreservoir terug te plaatsen na vullen. Jammer genoeg kan je niet aan buitenkant zien of deze leeg isen apparaat geeft dit niet goed aan. Waterreservoir is wat aan de kleine kant.

Beoordeling door Chantal (Geplaatst op 10-10-2017)
Nog geen handleiding?

Mooi apparaat. Na de Genio 2 versleten te hebben heb ik vorig jaar de Drop gekocht. Zeer tevreden over de apparaten en de lekkere koffie, thee enz. Nu de Movenza gekocht (ook voor de XL mogelijkheid voor de nieuwe smaak Preludio). De "oude" Drop gaat naar de oudste dochter. Echter tot mijn verbazing bestaat er schijnbaar geen handleiding voor de Drop en Movenza. Kunnen we die nog verwachten?

Beoordeling door Klaas (Geplaatst op 15-06-2017)
wanproduct

Vanmiddag binnen gekregen en vanavond weer retour gestuurd. Apparaat lekt en tevens werkt de auto shut off niet. Op internet gezocht of dit vaker voorkwam, en ja hoor zie: https://www.gebruikershandleiding.com/Nescafe-Dolce-Gusto-Movenza/handleiding-5-640362.html Apparaat blijft dus gewoon aan staan. Wanproduct met wel een hoog prijskaartje...

Beoordeling door Rene (Geplaatst op 15-02-2017)
Mooi vormgegeven apparaat dat heerlijke koffie zet.

De Movenza ziet er mooi strak uit en is makkelijk te bedienen. Door streepjes is het makkelijk in te stellen, zodat je altijd de juiste hoeveelheid hebt voor ieder cupje. Denk er wel aan om het cupje na het zetten van de koffie te verwijderen, omdat anders het lekbakje erg snel overloopt. Helaas kun je bij dit apparaat van buiten af niet zien of er nog voldoende water in zit en het apparaat geeft het niet aan met een lampje. Dus regelmatig checken. Je zet er wel een heerlijke koffie mee. Ook de chocomelk is erg goed.

Beoordeling door José (Geplaatst op 08-02-2017)

8 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.