Starbucks

You have reached the website

 • STARBUCKS® ESPRESSO ROAST 12 CAPSULES

  STARBUCKS® ESPRESSO ROAST 12 CAPSULES

  Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine. De Espresso Roast is intens en karamelachtig zoet - zó goed dat die nooit meer veranderd is. Een perfecte basis voor een latte.
  € 4,49
  >
 • STARBUCKS® HOUSE BLEND GRANDE 12 CAPSULES

  STARBUCKS® HOUSE BLEND GRANDE 12 CAPSULES

  Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine. Bij de House Blend is aroma, volheid en smaak allemaal in balans - met de smaak van noten en cacao, ontstaan door de zorgvuldige branding.
  € 4,49
  >
 • STARBUCKS® LATTE MACCHIATO 12 CAPSULES

  STARBUCKS® LATTE MACCHIATO 12 CAPSULES

  Geïnspireerd door de Starbucks® Latte Macchiato die je zo lekker vindt; fluweelzacht, rijk en heerlijk vertrouwd, thuis gemaakt met jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine.
  € 4,49
  >
 • STARBUCKS® CARAMEL MACCHIATO 12 CAPSULES

  STARBUCKS® CARAMEL MACCHIATO 12 CAPSULES

  (5 Reviews)
  Geïnspireerd door de Starbucks® Caramel Macchiato die je zo lekker vindt. Verwen jezelf met de heerlijke romige zuivel en karamelsmaak. Thuis gemaakt met jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine.
  € 4,49
  >
 • STARBUCKS® CAPPUCCINO 12 CAPSULES

  STARBUCKS® CAPPUCCINO 12 CAPSULES

  Geïnspireerd door de Starbucks® Cappuccino die je zo lekker vindt; gebalanceerd, verrukkelijk en heerlijk vertrouwd, thuis gemaakt met jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine.
  € 4,49
  >
 • STARBUCKS® VERANDA BLEND GRANDE 12 CAPSULES

  STARBUCKS® VERANDA BLEND GRANDE 12 CAPSULES

  (1 Reviews)
  Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine. De Veranda Blend is subtiel, met delicate nuances van zachte cacao en licht geroosterde noten.
  € 4,49
  >
 • STARBUCKS® ESPRESSO BLONDE ROAST 12 CAPSULES

  STARBUCKS® ESPRESSO BLONDE ROAST 12 CAPSULES

  Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine. De Blonde® Espresso Roast is onze lichtst gebrande espresso, met een zachte, milde smaak.
  € 4,49
  >
 • STARBUCKS® SINGLE-ORIGIN COLOMBIA MEDIUM ROAST 12 CAPSULES

  STARBUCKS® SINGLE-ORIGIN COLOMBIA MEDIUM ROAST 12 CAPSULES

  Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nescafé® Dolce Gusto® koffiemachine. Deze 100% Single-origin Colombiaanse koffie is nootachtig en bloemig met buitengewone balans in het kopje en een zeer rijke complexiteit. Medium branding.
  € 4,49
  >
 • STARBUCKS® CAFFÈ LATTE 12 CAPSULES

  STARBUCKS® CAFFÈ LATTE 12 CAPSULES

  Geniet van deze soepele en romige koffie die is geïnspireerd op de iconische caffè latte van Starbucks®. Ontdek een romige textuur en gevoel door de combinatie van 100% Arabica koffie en volle melk. Maak hem thuis met je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine.
  € 4,49
  >