You have reached the website

Tik tweemaal op de afbeelding om in en uit te zoomen.

  • Espresso Decaffeinato Blue 16 Capsules NESCAFÉ® Dolce Gusto® - Premium koffie
  • NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Decaffeinato en de tekst: rijke en elegante, pure Arabica en op natuurlijke wijze cafeinvrij
  • Espresso Decaffeinato Blue 16 Capsules NESCAFÉ® Dolce Gusto® - Dranken & Capsules
  • Espresso Decaffeinato Blue 16 Capsules NESCAFÉ® Dolce Gusto® - Professioneel kwaliteitssysteem
  • Espresso Decaffeinato Blue 16 Capsules NESCAFÉ® Dolce Gusto® - Aroma bescherming
  • Espresso Decaffeinato Blue 16 Capsules NESCAFÉ® Dolce Gusto® - Facile à préparer
  • Espresso Decaffeinato Blue 16 Capsules NESCAFÉ® Dolce Gusto® - Ruim aanbod van verschillende koffie's
  • Espresso Decaffeinato Blue 16 Capsules NESCAFÉ® Dolce Gusto® - Assortiment
  • Product video teaser thumbnail.

Espresso Decaffeinato 16 capsules

Beleef jouw favoriete espresso ervaring maar dan zonder de cafeïne met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Decaffeinato. Ideaal voor jouw koffiemoment in de avond.

Dranken: 16

EXCLUSIEF ONLINE
16 capsules voor 16 dranken
€ 4,79
4,79
Intensiteit
Gegevens
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Decaffeinato en de tekst: rijke en elegante, pure Arabica en op natuurlijke wijze cafeinvrij Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Decaffeinato, een elegante espresso met een delicate body en een fijn fluweelzachte cremalaag. Geniet van de rijke koffie aroma's die hinten naar rood fruit en geroosterde granen.
Intensiteit 5
Een koffieboon van NESCAFÉ Dolce Gusto met de tekst: Premium koffie van wereldklasse Voor de pure Arabica-creatie hebben onze koffiemakers twee kenmerkende Zuid-Amerikaanse koffiebonen samengebracht.Onze koffiemakers hebben op natuurlijke wijze de bonen cafeinevrij gemaakt met water en voorzichtig geroosterd om alle nuances van de rijke koffie aroma's te houden.
NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Genio 2 titan met de tekst: professioneel kwaliteitsysteem Onze hogedruksmachines (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
NESCAFÉ Dolce Gusto koffie capsule met de tekst: beschermen van vers aroma De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch gesealde capsules.
gemakkelijke voorbereiding met een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Genio 2 titan Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Espresso Decafeinato.
Bereide NESCAFÉ Dolce Gusto koffie producten met de tekst: ruim aanbod creative blends Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffiecreaties: ons aanbod bestaat uit intense espresso's, smooth cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelk en veel meer.
Doosje NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Decaffeinato met 16 capsules Elke doos bevat 16 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 16 kopjes Espresso Decafeinato kunt maken.
Ingrediënten
cafeïnevrije gemalen gebrande koffie
Reviews

2 Artikel(en)

per pagina
(4.50 van 5)
5 sterren
(1)
4 sterren
(1)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)
Lekkere koffie

OP de website veel te duur in de Supermarkt € 4.19

Beoordeling door Christ (Geplaatst op 18-02-2020)
De allerbeste esspresso

Top-smaak. vond ik al veel langer en ideaal als je deze sávonds wil drinken en je daarna wil slapen, immers is een decaffee , dus zonder cafeïne. MAAR.. nog niet lang geleden voor t eerst de ristretto ardenza geprobeerd. Tja , die is wel heel bijzonder lekker, een berg smaak!Is wel met cafeïne, dus die andere is beter voor de avond!

Beoordeling door Philip (Geplaatst op 27-02-2017)

2 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.

Smaken

Niet wat u zoekt? Ontdek onze andere

Variaties