You have reached the website

Tik tweemaal op de afbeelding om in en uit te zoomen.

  • Product video teaser thumbnail.

LUMIO WIT AUTOMATISCH VAN KRUPS®

De Lumio™ is een compacte en automatische capsule koffiemachine met maximale mogelijkheden in het maken van koffiecreaties.

€ 109,95
109,95
Kopen? Klik op ‘Buy Online’.
Gegevens

De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio™ automatische capsule-koffiemachine combineert minimalistisch design met een maximum aan koffievariëteiten zoals Lungo’s, Espresso’s, Latte’s en Cappuccino’s. De technologie is volledig ingewerkt in de voet van de machine, wat de Lumio™ een ongelofelijk compact en stijlvol design geeft dat perfect past in elke keuken. Lumio™ is 37cm (H) x 18cm (B) x 22cm (D) met een watertank van 1L en een XL-drankenfunctie.

Iccon van de automatische bediening van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de koffiemachine en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de vinger.

Icoon van een barometer met de tekst 15 bars max

Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je met de Lumio™ van een professioneel kopje koffie met fluweelachtige crémalaag genieten.

Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule en de tekst: hermetisch afgesloten

De versheid van NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie is gegarandeerd met onze hermetisch afgesloten capsules voor een rijke en aromatische kop koffie.

Icoon van NESCAFÉ Dolce Gusto glazen en de tekst: hoge kwaliteit
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffievariaties uit een selectie intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, met een blauwe, koude kant en een rode, hete kant en de tekst: heet & koud
De flexibele Lumio™ capsule koffiemachine bereidt niet alleen hete, maar ook alle verrukkelijke koude dranken van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van de automatische uitschakeling van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio
De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 1 minuut inactief is. De machine heeft een A+ classificering als het gaat om energieconsumptie.
Icoon van 2 jaar garantie op de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de machine.
Icoon van het ontkalkingsalarm van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio
Wanneer de aan/uit knop van de machine oranje kleurt is het tijd om te ontkalken! Voor meer informatie over de automatische ontkalkingswaarschuwing op jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio™ machine, klik hier.

Koffieboon, een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio wit en bereide koffie producten

Reviews

3 Artikel(en)

per pagina
(3.35 van 5)
5 sterren
(0)
4 sterren
(2)
3 sterren
(0)
2 sterren
(1)
1 ster
(0)
Prima machine, ontkalken is lastig

De machine ziet er leuk uit en is prettig in gebruik: cup erin, kopje eronder, hendel omzetten en ik kan weglopen. Nadat hij is opgewarmd begint hij automatisch met koffiezetten. Het ontkalken is daarentegen lastig omdat hij voor dit proces meer Water nodig heeft dan dat er in het reservoir past. Voor één speelronde (waarbij hij continue water gebruikt) heeft hij meer nodig dan wat er in het reservoir past. Hierdoor komt hij soms in de problemen tijdens het ontkalkingsprogramma. Al met al ben ik zeer tevreden over het apparaat.

Beoordeling door Ramon (Geplaatst op 22-08-2020)
Mooi design en heerlijke koffie

Ik heb de machine nu een maand en hij bevalt zeer goed. Koffie is snel gezet en bij vrienden en familie valt hij ook in smaak.

Beoordeling door JV (Geplaatst op 10-06-2018)
Goede koffie maar oppassen met deze machine

Het leek zo’n goed idee die vernieuwde cuphouder. Praktijk is anders. Kort in gebruik maar al diverse malen zeer heet water over de handen gehad. Houder is best zwaar en klapt open door indrukken knopje. Vaak blijft er wat water achter in de houder wat vervolgen uitstroomt. Erg link. Ook al diverse malen meegemaakt dat de cup niet goed werd doorgeprikt, op dat moment blijft veel zeer heet water achter in de houder. Het is vrijwel niet mogelijk op deze dan te openen zonder dit over je vingers te krijgen. Tevens verbaast het mij dat nergens het ontkalk proces wordt beschreven. Deze wijkt toch echt af van de overige machines.

Beoordeling door Egbert (Geplaatst op 18-05-2018)

3 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.

Specificaties
Machine Manufacturer Krups
Machine Label for Manuals Page Lumio
Capaciteit van het waterreservoir 1.0 l
Capsulebakje Ja
Ontkalkingswaarschuwing Ja
Technologie Automatisch
kleur Wit
Machine Weight ~3.2 kg
Vermogen* 1500 W
Spanning 230 V, 50 Hz
Machine Warranty 2 jaar
Merk Krups
Energiebesparende functie Ja
Warme en koude functies Ja
Multi-dranken machine Ja
Machines

Niet wat u zoekt? Ontdek onze andere

Machines