You have reached the website

LUMIO ZWART AUTOMATISCH VAN KRUPS®

De Lumio™ is een compacte en automatische capsule koffiemachine met maximale mogelijkheden in het maken van koffiecreaties.

Niet op voorraad
€ 109,95
109,95
  • Gegevens
  • Handleiding
  • Reviews

De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio™ automatische capsule-koffiemachine combineert minimalistisch design met een maximum aan koffievariëteiten zoals Lungo’s, Espresso’s, Latte’s en Cappuccino’s. De technologie is volledig ingewerkt in de voet van de machine, wat de Lumio™ een ongelofelijk compact en stijlvol design geeft dat perfect past in elke keuken. Lumio™ is 37cm (H) x 18cm (B) x 22cm (D) met een watertank van 1L en een XL-drankenfunctie.

Iccon van de automatische bediening van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de koffiemachine en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de vinger.

Icoon van een barometer met de tekst 15 bars max

Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je met de Lumio TM van een professioneel kopje koffie met fluweelachtige crémalaag genieten.

Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule en de tekst: hermetisch afgesloten

De versheid van NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie is gegarandeerd met onze hermetisch afgesloten capsules voor een rijke en aromatische kop koffie.

Icoon van NESCAFÉ Dolce Gusto glazen en de tekst: hoge kwaliteit
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffievariaties uit een selectie intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, met een blauwe, koude kant en een rode, hete kant en de tekst: heet & koud
De flexibele Lumio™ capsule koffiemachine bereidt niet alleen hete, maar ook alle verrukkelijke koude dranken van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van de automatische uitschakeling van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio
De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 1 minuut inactief is. De machine heeft een A+ classificering als het gaat om energieconsumptie.
Icoon van 2 jaar garantie op de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de machine.
Icoon van de ontkalking alarm van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio
Wanneer de aan/uit knop van de machine oranje kleurt is het tijd om te ontkalken! Voor meer informatie over de automatische ontkalkingswaarschuwing op jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio™ machine, klik hier.

Koffieboon, een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio zwart en bereide koffie producten

Gebruik onderstaande link om de gebruikshandleiding te downloaden

8 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(3.50 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(3 reviews)
4 sterren
(1 reviews)
3 sterren
(2 reviews)
2 sterren
(1 reviews)
1 ster
(1 reviews)

8 beoordelingen

8 Artikel(en)

per pagina
Zeer lekkere koffie. Erg blij mee

Zeer goed

Beoordeling door Marcel (Geplaatst op 01-11-2018)
Lekkere koffie maar duur..

Heerlijk apparaat, super koffie! Ben gek van de Cortado maar hij lekt zo vaak in de cuphouder dat alles er langs loopt dat ik het wel echt zonde van me geld ga vinden. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Dat is niet de bedoeling Danielle, als je ons even belt (0800 365 2348) dan kunnen we je helpen.

Beoordeling door Danielle (Geplaatst op 30-10-2018)
Leuk model maaaaar.....

Heel leuk model maakt lekkere koffie. Hij lekt lang na, maakt veel kabaal, regelmatig loopt de vloeistof langs de houder, waterreservoir moeilijk te vullen en te plaatsen. Ik raad het niemand aan. // NESCAFÉ Dolce Gusto: He Gertje, dat is niet de bedoeling. Zou je contact met ons op willen nemen, dan helpen we je graag verder: 0800 365 2348.

Beoordeling door Gertje (Geplaatst op 07-10-2018)
mooi en lekker

Mooi design en eenvoudig in gebruik. Is wel ff wennen die nieuwe padhouder.

Beoordeling door corne (Geplaatst op 31-03-2018)
Perfect apparaat

We hebben de LUMIO aangeschaft met de BLOKKER aktie, €30,00 retour bij inlevering oude koffie zetter. En we zijn vanaf eerste minuut blij met de aanschaf, mooi handig en heerlijke koffie. Chapeau

Beoordeling door Fonny (Geplaatst op 30-03-2018)
Kon beter, mooi uiterlijk, niet makkelijk in gebruik.

Het waterreservoir kon groter en is moeilijk er af te krijgen. Het lekbakje los maken is moeilijk, is me nog niet gelukt. Uiterlijk van het apparaat is toppie. Mooi design. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Jammer dat je niet helemaal tevreden bent over de Lumio koffiemachine. We raden je aan even contact op te nemen met onze consumentenservice op 0800-3652348 (optie 2).

Beoordeling door C.J. (Geplaatst op 27-12-2017)
Deceptie

Als kerst cadeau gegeven. Eerst reinigen stappen gevolgd. Helaas ....... Stappen 1-6 gevolgd apparaat geeft echter geen water. FAQ ook geen soelaas. Zeer teleurstellend //NESCAFÉ Dolce Gusto: Jammer dat je nog niet kunt genieten van onze koffie. We raden je aan even contact op te nemen met onze consumentenservice op 0800-3652348 (optie 2).

Beoordeling door Ralf Renkema (Geplaatst op 25-12-2017)
Kek model

Even wennen met scrollen, summiere beschrijving. Maar de smaak is voortreffelijk. Op de verpakking staat hoe de hoeveelheid water moet zijn. Het is even wennen maar ik denk bij veelvuldig gebruik het snel in het geheugen zit. 1 dag in bezit. Ruime keus in de webshop aan smaken .

Beoordeling door E (Geplaatst op 11-11-2017)

8 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.