You have reached the website

LUMIO ROOD AUTOMATISCH VAN KRUPS®

De Lumio™ is een compacte en automatische capsule koffiemachine met maximale mogelijkheden in het maken van koffiecreaties.

Niet op voorraad
€ 109,95
109,95
  • Gegevens
  • Handleiding
  • Reviews
  • Specificaties

De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio™ automatische capsule-koffiemachine combineert minimalistisch design met een maximum aan koffievariëteiten zoals Lungo’s, Espresso’s, Latte’s en Cappuccino’s. De technologie is volledig ingewerkt in de voet van de machine, wat de Lumio™ een ongelofelijk compact en stijlvol design geeft dat perfect past in elke keuken. Lumio™ is 37cm (H) x 18cm (B) x 22cm (D) met een watertank van 1L en een XL-drankenfunctie.

Iccon van de automatische bediening van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de koffiemachine en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de vinger.

Icoon van een barometer met de tekst 15 bars max

Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je met de Lumio TM van een professioneel kopje koffie met fluweelachtige crémalaag genieten.

Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule en de tekst: hermetisch afgesloten

De versheid van NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie is gegarandeerd met onze hermetisch afgesloten capsules voor een rijke en aromatische kop koffie.

Icoon van NESCAFÉ Dolce Gusto glazen en de tekst: hoge kwaliteit
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffievariaties uit een selectie intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, met een blauwe, koude kant en een rode, hete kant en de tekst: heet & koud
De flexibele Lumio™ capsule koffiemachine bereidt niet alleen hete, maar ook alle verrukkelijke koude dranken van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van de automatische uitschakeling van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio
De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 1 minuut inactief is. De machine heeft een A+ classificering als het gaat om energieconsumptie.
Icoon van 2 jaar garantie op de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de machine.
Icoon van de ontkalking alarm van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio
Wanneer de aan/uit knop van de machine oranje kleurt is het tijd om te ontkalken! Voor meer informatie over de automatische ontkalkingswaarschuwing op jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio™ machine, klik hier.

Koffieboon, een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio rood en bereide koffie producten

Gebruik onderstaande link om de gebruikshandleiding te downloaden

3 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(4.00 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(2 reviews)
4 sterren
(0)
3 sterren
(0)
2 sterren
(1 reviews)
1 ster
(0)

3 beoordelingen

3 Artikel(en)

per pagina
Mooi apparaat

Geweldig apparaat ziet er mooi uit en werkt prima! Heel blij mee

Beoordeling door Raymond (Geplaatst op 14-04-2018)
Losse cup module werkt niet

Dit is inmiddels onze 2e apparaat. De eerste was overleden. Daarom wilde we een nieuwe hebben. Wat een mooi design. Hij staat er mooi in de keuken. Bij in gebruikname hadden we na 2 maande dat het lampje oranje werd. Deze ter reparatie aan geboden. En nu na een maand wederom hetzelfde euvel. Opnieuw is hij ter reparatie aangeboden. Ondertussen hebben we flink moeten stoeien met de cuphouder. In tegenstelling van alle vorige apparaten hebben we nu een lomp groot ding waar de cups in moeten. We hebben vaak last van het feit dat de cups niet goed doorgeprikt worden. Hierdoor loopt de koffie niet door en gaat de module lekken. Dit ook bij de reparaties aangegeven, maar tot nu toe heeft dit niet geholpen. We zitten nu te wachten op de reparatie. Eigenlijk zou ik gewoon weer mij. Oude vertrouwde genio terug willen. Die werkte en smaakte toch beter. // NESCAFÉ Dolce Gusto: Wat vervelend om te horen, Maarten. Zou je met ons contact op willen nemen op 0800-365 2348? Dan helpen we je graag verder.

Beoordeling door Maarten (Geplaatst op 17-03-2018)
Super

Mooi en compact model. Werkt erg snel en gemakkelijk. Erg fijn dat het automatisch werkt en de rode kleur is super mooi!

Beoordeling door H. (Geplaatst op 11-12-2017)

3 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.

Machinefabrikant Krups
Machine Label for Manuals Page Lumio
Capaciteit van het waterreservoir 1.0 l
Capsulebakje Ja
Ontkalkingswaarschuwing Ja
Technologie Automatisch
kleur Donkerrood
Gewicht van de machine ~3.2 kg
Vermogen* 1500 W
Spanning 230 V, 50 Hz
Garantie voor de machine 2 jaar
Merk Krups
Energiebesparende functie Ja
Warme en koude functies Ja
Multi-dranken machine Ja
Flavour Intensity Nee