You have reached the website

Recyclezak

Voeg de gratis recyclezak toe bij een bestelling op onze webshop. Hierin kun je de gebruikte capsules verzamelen en deze kun je kosteloos inleveren bij één van de 850 UPS locaties.

  • Details
  • Reviews
Voeg de gratis recyclezak toe bij een bestelling op onze webshop. Hierin kun je de gebruikte capsules verzamelen en deze kun je kosteloos inleveren bij één van de 850 UPS locaties.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gemiddelde score


(4.10 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(11 reviews)
4 sterren
(2 reviews)
3 sterren
(2 reviews)
2 sterren
(2 reviews)
1 ster
(1 reviews)

10 beoordelingen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Goed inniatief

Fijn dat we de cups nu verantwoord kunnen afvoeren. Het was een groot minpunt aan een verder geweldig koffiesysteem. We hebben de uitlekbak voor de cups maar ik knijp er altijd nog water uit voordat ze in de zak gaan. Alleen de chocochino en melk cups zijn lastiger. Het minpuntje is dat er weinig ups points zijn. Slechts eentje aan de andere kant van het dorp tegenover 2 dhl en 3 postnl points. Is het ook mogelijk de zak mee te geven aan de bezorgers als die een nieuwe bestelling afleveren? Stuk makkelijker. Veel succes.

Beoordeling door Peter (Geplaatst op 11-03-2019)
wat gebeurd er mee?

Lijkt me ook goed om te vertellen op welke jullie de boel recyclen, of daar onderzoek naar doen? //NESCAFÉ Dolce Gusto: Beste CC, hier vind je de link naar de pagina over ons recycleproces: https://www.dolce-gusto.nl/pages/info-and-service/recycling/#wat-doen-we-ermee

Beoordeling door CC (Geplaatst op 08-03-2019)
goed initiatief

Dag, ik vind dit vooral een erg goed initiatief! Ik heb net mijn eerste volle zak weggebracht naar een UPS-punt. Vullen en afhandeling daar gingen erg gemakkelijk. Enige puntje is wel dat ik de cups met gewoon uit laten lekken niet droog krijg. Ik heb dat geprobeerd, maar na meer dan een week druppelt er dan nog steeds water uit als ik er in knijp. Ik snij of prik dus wat extra gaatjes in de bovenfolie, en laat dat dan een paar dagen uitlekken voor het de zak in gaat. Voor mij geen moeite, prima, maar ik hoop dat dat voor het recycle proces verder geen kwaad kan? Verder zou het fijn zijn als de zakken ook los te bestellen zouden zijn, tegen lagere verzendkosten. Nu kan je ze wel los bestellen, maar dan betaal je de volle verzendkosten van E4,95. Terwijl ik mijn koffie normaal gewoon in de winkel haal. Ik heb nu speciaal een keer koffie via de website besteld om de zakken een keer uit te proberen, maar hier ga ik geen gewoonte van maken. Zou dus top zijn als hier iets voor gedaan kan worden. Ze zouden zo door de brievenbus passen zou je denken. Ook krijg ik echt geen 75 tot 100 cups in de zak, zoals jullie hieronder noemen. Dan zou ik echt tot boven de streep moeten gaan vullen. Al met al, top initiatief, dat hopelijk verder doorontwikkeld wordt, en nog toegankelijker wordt gemaakt voor alle Dolce Gusto gebruikers.

Beoordeling door CC (Geplaatst op 08-03-2019)
Nutteloos

Wij zijn grootverbruiker en de zak zit na 2 dagen vol. Nou ja vol? De zak kan maar tot de helft gevuld worden ipv gewoon vol. Ik krijg er maar 55 cups in tot aan de stippellijn. Terwijl er wel 130 in de zak zouden moeten kunnen. Plastic verspilling en transport verspilling. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Hallo Ilona, wat vervelend dat je klachten hebt over de Recyclezak. Er passen 75 capsules in de zak. Het formaat van de zak is gebaseerd op de gemiddelde gebruiker. Als je nog vragen hebt, kun je even de klantenservice bellen: 0800 365 2348.

Beoordeling door Ilona (Geplaatst op 06-03-2019)
Inleveren bij een DHl punt!?

Beste dolce gucsto ik ben ontzettend blij met het kunnen recyclen en het idee, maar de uitvoering is wat minder. Allereerst ben ik al niet blij met dhl als verzend methode (dat gaat altijd mis), maar goed vervolgens moet ik deze zak inleveren bij een DHl punt. Wat in mijn geval een dubieuze tabakszaak is op een paar kilometer... Moet ik daar met de fiets en deze zak heen zodat hij door de vent kan worden weggegooid? Ik denk echt niet dat hij dit gaat opsturen... Zijn er nog andere mogelijkheden voor het inleveren? Ik hoor het graag, want voor mij was het echt een reden om niet/minder/met schuld deze koffie te consumeren vanwege het overbodige afval. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Hi Isabelle, fijn dat je meedenkt! Zou je onze Customer Support willen bellen: 0800 365 2348

Beoordeling door Isabelle (Geplaatst op 28-02-2019)
Goed initiatief.

Handig op site te vermelden dat er ca 50 cupjes in de zak gaan.

Beoordeling door Jeannette (Geplaatst op 25-02-2019)
Goed idee

Mooi idee om zo weer iets te doen voor het milieu. Maar waarom apart bestellen. Doe ze standaard mee met een bestelling. Ik heb mijn bestelling net gedaan en kwam dit per toeval tegen op jullie site. Dan toch maar weer in de prullenbak. Jammer, gemiste kans!

Beoordeling door Anneke (Geplaatst op 19-12-2018)
Perfect

Wij hebben naast de koffiezetmachine een plastic bakje staan met een rooster erin. Na ongeveer een week is deze vol en zijn de cups ook vrijwel leeg gelekt. Vervolgens in de zak en weg ermee. Een prima oplossing, zowel voor ons als voor het milieu!

Beoordeling door J.H. Dekker (Geplaatst op 18-12-2018)
Goed initiatief - aanbeveling verzendkosten + tip tegen lekken

Ik koop de cups altijd in de supermarkt, soms bij Kruidvat. Fijn dat ik ze nu makkelijk kan laten recyclen, maar voor het los bestellen van de zaken betaal je nu 4,95. Misschien een pakketje maken van 4 zakken voor 1,- en dan geen verzendkosten? Tip tegen lekken: direct na koffiezetten met een scherp mesje de bovenkant inprikken / doorsnijden en daarna leeg laten lopen. Nooit meer drabbige nattigheid!

Beoordeling door Niels (Geplaatst op 15-12-2018)
Veel gedoe.

Het iniatief verdient een pluim! De uitvoering is lastiger. Ook al heb ik alle cupjes heel goed eerst apart laten uitlekken toch bleek er nog wel vocht uit de zak te lopen. Zelfs met twee extra plastic zakken eromheen bleek mijn fietstas onder de stinkende prut te zitten en moest de meneer van het inkeverpunt er nog een extra zak omheen doen. De toonbank zat eronder! Kortom, veel gedoe. Voorstel: de mogelijkheid om meer dan 1 zak bij een bestelling te krijgen en de sluiting beter maken, als je elke dag die zak open en dicht moet doen dan sluit de zak minder uiteindelijk minder goed. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent en actief meedenkt Diderica. We zitten inderdaad nog in een testfase en ik ga jouw feedback daarom doorgeven aan het marketing team van Dolce Gusto.

Beoordeling door Dydah (Geplaatst op 30-11-2018)

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.