You have reached the website

Grande Intenso 16 capsules

Neem de tijd en sta stil bij de intense beleving van de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso. Een stevige zwarte koffie met een intense, volle en aromatische smaak. Makkelijk gezet met 1 koffiecup.

Dranken: 16

16 capsules voor 16 dranken
€ 4,79
4,79
Intensiteit
Flavor intensity: 9 of 12.
 • Gegevens
 • Ingrediënten
 • Reviews
NESCAFÉ Dolce Gusto Grande Intenso in een glas en een capsule, verder de tekst: pure Arabica met de warme hint van kersten
Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso, een intense, volle en aromatische, pure Arabica met een fluweelzachte cremalaag. Geniet van de geroosterde koffie aroma met een hint van zwarte kersen. Intensiteit 9
Een koffieboon van NESCAFÉ Dolce Gusto met de tekst: Premium koffie van wereldklasse
Grande Intenso is een creatieve blend tussen Zuid-Amerikaanse en Oost-Afrikaanse Arabica koffiebonen. Onze koffiemakers hebben de manier van malen en roosteren specifiek aangepast om de rijke aroma's en de volle body te in een grote capsule (230ml) te behouden.
NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Drop zilver met de tekst: professioneel kwaliteitsysteem
Onze hogedruksmachines (tot 15 bar) bereiden professionele kwaliteitskoffie met een stevige, glanzende crema.
NESCAFÉ Dolce Gusto koffie capsule met de tekst: beschermen van vers aroma
De versheid en het aroma van koffie wordt behouden in onze hermetisch gesealde capsules.
gemakkelijke voorbereiding met een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Drop zilver
Stop simpelweg de capsule in je NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffiemachine om direct te kunnen genieten van je perfecte Grande Intenso.
Bereide NESCAFÉ Dolce Gusto koffie producten met de tekst: ruim aanbod creative blends
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffiecreaties: ons aanbod bestaat uit intense espresso's, smooth cappuccino's, aromatische Grandes, warme chocolademelk en veel meer.
Doosje NESCAFÉ Dolce Gusto Grande Intenso koffie met 16 capsules
Elke doos bevat 16 capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsulemachines, waarmee je 16 koppen Grande Intenso kunt maken.
gemalen gebrande koffie

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 22

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Gemiddelde score


(3.85 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(15 reviews)
4 sterren
(0)
3 sterren
(1 reviews)
2 sterren
(1 reviews)
1 ster
(5 reviews)

10 beoordelingen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 22

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Lang zo lekker niet meer...

Nu was ik al die tijd zo blij met 'onze' koffie, de Grande Intenso. Sterker nog, we vonden het heerlijk! Net als onze vrienden, die we al wel eens van verdachten dat ze speciaal voor deze koffie zo gezellig vaak langskwamen. Maar nu is alles anders. De intensiteit van de Grande Intenso is van 9 naar 7 gegaan. En daarmee ook onze beleving... Vrienden komen ineens minder vaak.. Echt, de grande intense was hierboor heerlijk. Nu vinden we hem eigenlijk niet lekker meer. En dat vinden we heel jammer... Misschien maar weer overschakelen op verse bonen koffie..

Beoordeling door Saskia (Geplaatst op 25-07-2020)
Dolce Gusto Het klopt dat de receptuur veranderd is. Voordat er een nieuwe smaak op de markt komt wordt deze uitgebreid getest door een proefpanel. (Answered on 17-03-2021)
Niet lekker

Deze koffie vind ik niet lekker

Beoordeling door Raymond (Geplaatst op 04-07-2020)
Lekkere sterke koffie

Heerlijke koffie, grote mok

Beoordeling door Bea (Geplaatst op 21-03-2020)
Jammer dat hij minder sterk gemaakt is

Begrijp niet zo goed waarom de grande intenso minder sterk gemaakt is, als het testpanel het te sterk vind, dan kan het testpanel toch de gewone grande drinken? Dan zie een reactie van Dolce Gusto dat ze wel de espresso intenso en lungo intenso hebben, maar je kiest voor een grande intenso omdat je juist een grote bak sterke koffie wil. Als je dat nu wil moet je dus 2 lungo intenso nemen, dat maakt je bak koffie onnodig duur en extra afval! misschien kan Dolce gusto een nieuwe smaak maken? b.v. een grande espresso of een grande lungo intenso?

Beoordeling door R (Geplaatst op 07-03-2020)
Dolce Gusto Hoi R. Het klopt inderdaad dat de receptuur van de Grande Intenso aangepast is. Jammer dat jij hem minder lekker vindt. Ik zal je mening met onze marketingafdeling delen. //NESCAFÉ Dolce Gusto (Answered on 10-03-2020)
Jammer dit

Ik heb al 2 keer een review gegeven, maar wordt niet gepubliceerd. Erg jammer! De sterkte van deze koffie is minder!!! Twee maanden geleden was ie nog sterkte 9!!!

Beoordeling door rudya (Geplaatst op 12-12-2019)
Dolce Gusto Hoi Rudya, Wat vervelend dat de koffie sterkte niet is zoals je verwacht had. Gelukkig hebben we nog veel meer smaken. Misschien zit daar iets tussen wat je wel lekker vind zoals de Espresso Intenso of Lungo Intenso. // NESCAFÉ Dolce Gusto (Answered on 31-01-2020)
De intensiteit is van 9 naar 7 gegaan

Hij smaakt niet meer zoals ie was. De intensiteit is van 9 naar 7 gegaan. Erg jammer! Hij smaakte altijd vol van smaak. Nu smaakt ie meer wateriger.

Beoordeling door rudya (Geplaatst op 10-12-2019)
Minder krachtig van smaak

Ik koop altijd de grande intenso van dolce gusti bij de jumbo. Die heeft de krachtige smaak van 9! Nu koop ik die bij jullie en dan heeft ie de krachtigheid van 7 . Hij smaakt meer wateriger!!! Wat raar , ik kocht altijd de grande intenso omdat ie wat krachtiger van smaak is. En jullie zijn de officiële winkel. Is er iets veranderd? Jammer , want ik heb 8 dozen gekocht omdat het een aanbieding is.....

Beoordeling door rudya (Geplaatst op 08-12-2019)
Dolce Gusto Het klopt inderdaad Rudya dat de Grande Intenso veranderd is. Voordat we een nieuwe smaak introduceren is deze uitgebreid getest door een proefpanel. Alleen wanneer de meerderheid het waardeert, wordt dit product op de markt gebracht. Je kunt er altijd voor kiezen om de ongeopende verpakkingen retour te sturen. // NESCAFÉ Dolce Gusto (Answered on 12-02-2020)
Mijn favoriet

Een heerlijke bak redelijk sterke koffie. Mijn koffiekopjes zijn redelijk groot. Erg fijn dat er dan ook een intense koffie is voor de grotere koppen. Jammer dat dit product zo moeilijk leverbaar is.

Beoordeling door Stanley (Geplaatst op 23-10-2019)
De beste koffie van DG

Deze koffie is de beste die Dolce Gusto heeft. Niet te sterk maar wel heerlijke smaak, veel beter dan de gewone Grande. Minder bitter dan de Lungo. Sinds kort ook in sommige supermarkten maar ik bestel hem altijd met meerdere dozen tegelijk hier.

Beoordeling door Peter (Geplaatst op 10-07-2019)
Erg lekker.

Deze koffie is lekker.

Beoordeling door Henk (Geplaatst op 12-03-2019)

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 22

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.