You have reached the website

Espresso Intenso XL

Wil jij een nog intensere beleving van jouw Espresso. Trakteer jezelf dan met een NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso XL-verpakking. Een stevige koffieshot om de dag mee door te komen.

Dranken: 30

30 capsules voor 30 dranken
€ 8,15
8,15
Intensiteit
Flavor intensity: 7 of 12.
  • Gegevens
  • Ingrediënten
  • Reviews
Ontdek NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso XL, een intense medium-dark roast koffie. Deze espresso met fruitige en kruidige smaken, heeft een rijke body en een volle cremalaag. Geniet van de smaak van zomerse rode bessen en de kruidige roze peper.
gemalen gebrande koffie

6 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(4.65 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(4 reviews)
4 sterren
(2 reviews)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

6 beoordelingen

6 Artikel(en)

per pagina
Veelzijdige espresso.

Van de gewone espresso naar de intenso overgestapt. Deze is dus inderdaad intenser van smaak zonder zuur te worden. Ik gebruik hem ook voor een pittiger cappuccino of met een streepje meer voor een heerlijke kop koffie!

Beoordeling door Vera (Geplaatst op 18-01-2021)
Heerlijk

Heerlijk, zegt heel wat voor een heel kieskeurig persoon als het over koffie gaat. Ga nu ook de andere espresso bestellen, met een zuurtje. Nog darker ontdekte ik net. Jammergenoeg niet in XL. Kan mij niet dark genoeg. Deze iig een aanrader, je kunt er alle kanten mee op. Sterk? Streepje minder water en wil bezoek iets minder sterk? Streepje water meer of 2 streepjes zelfs en nog vinden ze mijn koffie heerlijk. Voor elk bezoek een juiste sterkte te maken met deze intenso.

Beoordeling door H (Geplaatst op 06-05-2019)
Verrassend lekker als gewoon bakkie

Allereerst; echte espresso drink je bij een echte Italiaan en haal je niet uit een capsule, uit geen enkele capsule of pad van welk systeem dan ook. Alleen met een echte espressomachine kom je een heel eind. Maar de kwaliteit van de Dolce Gusto Espresso Intenso valt mij zeker niet tegen. Het benaderd wonderwel de smaak van espresso en zou je thuis zonder meer na een goed diner kunnen serveren. Maar eigenlijk ben ik meer een gewone koffiedrinker die zijn koffie zwart zonder suiker nuttigt. Echter beviel de Lungo en de Lungo Intenso mij niet zo, het is het net niet. En toen zette ik een normale kop koffie met een Espresso Intenso capsule en dat was nou net de smaakbalans die ik zocht. Zou ik dit in een restaurant geserveerd krijgen en de over zou zeggen dat dit uit een dure horeca koffiemachine komt, dat ik hem nog zou geloven ook. Ergio conclusio: In tegenstelling tot de espresso die bij de concurrerende pad machines verkrijgbaar zijn en meer smaken naar water met een koffiesmaakje, proef je bij Dolce Gusto toch wel die echte espresso smaak, al kan het niet tippen aan een echt bakkie espresso, zet je er een gewoon bakkie mee, dan heb je een heerlijk kwaliteits bakkie.

Beoordeling door Chris (Geplaatst op 12-03-2019)
heerlijke koffie

deze koffie smaakt goed, is om goed wakker van te worden, is een aanrader als je van sterke koffie houd,drink deze iedere dag en soms wissel ik hem af met de gewone lungo.

Beoordeling door Michel (Geplaatst op 19-02-2018)
lekkere volle smaak

8

Beoordeling door Ron (Geplaatst op 08-02-2017)
krachtig niet te evenaren

lekker bakkie drink niet anders

Beoordeling door D (Geplaatst op 08-02-2017)

6 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.