Black Friday Sale: 1 Mini Me + 12 Doosjes Koffie. SHOP NU

Bezig met laden...
Latte Macchiato Unsweetened 16 Capsules
Terug
EEN LATTE WAAR JE NOG MAKKELIJKER VAN GAAT HOUDEN
Het ziet er net zo lekker uit als onze originele latte, met onweerstaanbare lagen die er voor zorgen dat het lijkt alsof de barista het zelf heeft gezet. Lepel door de zijdeachtige schuimlaag en proef de evenwichtige smaak, tot het laatste slokje.

Espresso

GENIET, ZONDER AFLEIDING

Ideaal voor korte pauzes gedurende de dag of als je met een vriend lekker bijkletst. Deze gelaagde succesnummers brengen de gesprekken op gang, vooral als je vertelt dat er geen suiker is toegevoegd!

hotpoint-1
hotpoint-1

PREMIUM BONEN, SAMEN

Een melange van soepele en fruitige bonen uit Zuid-Amerika dient als de ideale basis voor onze Latte Macchiato Unsweetened. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij boeren en hun gemeenschappen deze kwaliteitsvolle koffiebonen verantwoordelijk te verbouwen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen zonder dat onze planeet daaronder hoeft te lijden.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoete & Noten

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een mooi fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.