Bezig met laden...
Cappuccino Intenso 16 CAPSULES
Terug
HET ITALIAANSE ICOON, NOG INTENSER & SOEPELER
Ontdek een gedurfde espressomelange met een laag van volle melk voor een intensere cappuccino. De donker gebrande koffiebonen behouden hun krachtige aroma's wanneer ze gecombineerd worden met de soepele melklaag.
Espresso

GENIETEN VAN EEN KRACHTIG MOMENT

Als je zin hebt in de klassieke smaak van cappuccino, maar je ook wat krachtigers wilt, ga dan voor deze versie. Zo is je cappuccinomoment net wat spannender en krijg je een beetje meer energie om door de dag te komen.
hotpoint-2
hotpoint-1

INTENSITEIT AFKOMSTIG VAN DE BRON

We hebben deze melange geperfectioneerd met premium koffiebonen uit Zuid-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië. Met ons Grown Respectfully-programma helpen wij boeren en hun gemeenschappen deze kwaliteitsvolle koffiebonen verantwoordelijk te verbouwen en zorgen wij dat zij een eerlijk inkomen krijgen zonder dat onze planeet daaronder hoeft te lijden.

Brazilië

Hele lage zuurgraad, Zoete & Noten

Van kustgebieden tot westelijke gebieden, deze Robusta- en Arabica-bonen zullen je verrassen met hun rijke en fruitige noten.

Colombia

Delicaat | Evenwichtig

Deze biologische koffie is verbouwd in het heilige land van de inheemse gemeenschappen van Tayrona en zorgt voor een mooi fruitige, zuurrijke en evenwichtige smaak. Probeer het met onze Lungo Colombia.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Meld je aan of Maak een account aan.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!