You have reached the website

KOFFIEMACHINES

Met jouw NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine creëer je jouw koffie tot in perfectie. Onze koffiemachines combineren een stijlvol met uniek design, en staan daarom als een pronkstuk in je keuken. De verschillende modellen koffiemachines van NESCAFÉ Dolce Gusto hebben elk een andere look, grootte en kleur maar hebben één gemeenschappelijke deler: meer dan 30 verschillende koffievariaties van de hoogste kwaliteit. Voor welk design je ook gaat, met jouw koffiemachine creëer je eenvoudig jouw perfecte espresso, lungo of latte.

 

 

 • Genio S Plus Rood automatisch van KRUPS®
  € 99,95

 • Genio S Plus Zwart automatisch van KRUPS®
  € 99,95

 • NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Mini Me grijs met een glazen kop Espresso
  € 99,99

 • Mini Me Grijs/ Wit Automatisch van Krups®
  € 99,99

 • NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Mini Me antraciet met een glazen kop Espresso
  € 99,99

Koffiezetapparaten voor iedere koffiesoort

Koffiemachines hebben een belangrijke rol in de keuken. Dan is het fijn als de koffiemachine matcht met je wensen en met de rest van de keuken. NESCAFÉ Dolce Gusto heeft een ruim assortiment aan koffiemachines voor iedere stijl en iedere smaak! Zo is er de keuze voor futuristisch designs, modern designs maar ook voor klassiek designs. Zo staan de machines als een echt pronkstuk in je keuken. Daarnaast heb je ook nog de keuze voor een handmatig koffiezetapparaat of een automatische koffiemachine. Onze machines hebben enkel een koffie en eventueel een melk capsule nodig om jouw perfecte latte, lungo, espresso of ijskoffie te maken. Dus wat je ook kiest, je kiest voor kwaliteitskoffie met veel variatie en zonder gedoe!



Onderhoud en reiniging van koffiemachine

In jouw NESCAFÉ Dolce Gusto machine heb je enkel een capsule nodig om van jouw koffie te genieten. Toch is het af en toe nodig om je koffiezetapparaat te ontkalken, zodat je extra lang kunt genieten van je favoriete koffie en de liefde blijft stromen. We weten het, het is niet het allerleukste taakje. Maar gelukkig heb je bij ons geen extra melkopschuimer nodig en komt onze koffie ook nog eens bijna niet in aanraking met de machine, lekker makkelijk dus! Zo hoef je maar zeer zelden je koffiemachine te ontkalken. Daarbij is het dagelijks reinigen heel makkelijk. De capsulehouder kan in de vaatwasser en je kunt een natte doek over de lekbak halen. Zo blijft je machine blij. En jij dus ook!



De beste koffie cups van Dolce Gusto®

Met onze koffies haal je naast de lekkerste variaties ook de beste kwaliteitskoffie in huis. Zoals je misschien weet zijn lucht en verse koffie allesbehalve vrienden. Daarom wordt alle koffie luchtdicht verpakt in onze cups zodat de kwaliteit behouden blijft. Voor onze koffie cups staat de koffieboon altijd aan de basis. Onze koffie-experts gaan elke dag op zoek naar de beste kwaliteit koffieboon. En door de perfecte druk van onze koffiemachines ben je iedere keer verzekerd van een heerlijke koffie met klasse. Doe je koffie cups in de machine, laat de aroma’s vrijkomen en geniet van onze duurzame en heerlijke koffie!