You have reached the website

Piccolo Mat Zwart Handmatig van Krups®

De compacte Piccolo capsule koffiemachine past met zijn stijlvolle design perfect in iedere keuken.

Klein en Krachtig
Niet op voorraad
€ 89,95
89,95
  • Gegevens
  • Handleiding
  • Reviews
  • Specificaties
>De Piccolo is een krachtige, stijlvolle en compacte capsule koffiemachine. Het apparaat is 16cm (B) x 29cm (H) x 29cm (D).
Iccon van de handmatige bediening van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Piccolo

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de hendel.

Icoon van een barometer met de tekst 15 bars max
Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kan je met de Piccolo van een professioneel kopje NESCAFÉ® Dolce Gusto koffie met fluwelen crémalaag genieten.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule en de tekst: hermetisch afgesloten
De versheid van NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie is gegarandeerd met onze hermetisch afgesloten capsules voor een rijke en aromatische kop koffie.
Icoon van NESCAFÉ Dolce Gusto glazen en de tekst: hoge kwaliteit
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffievariaties uit onze selectie intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, met een blauwe, koude kant en een rode, hete kant en de tekst: heet & koud
De flexible Piccolo bereidt niet alleen hete, maar ook verukkelijke koude dranken.
Icoon van de automatische uitschakeling van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Piccolo
De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 5 minuten inactief is. De machine heeft een A-classificering als het gaat om energieconsumptie.
Icoon van 2 jaar garantie op de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de machine.
Koffieboon, een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Piccolo en bereide koffie producten

Gebruik onderstaande link om de gebruikshandleiding te downloaden

8 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(4.00 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(1 reviews)
4 sterren
(6 reviews)
3 sterren
(1 reviews)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

8 beoordelingen

8 Artikel(en)

per pagina
Het uiteindelijke resultaat was fijn!

Er zat geen gebruiksaanwijzing bij het apparaat waarin duidelijk stond hoe het één en ander werkte dus ik moest op youtube zoeken naar een filmpje waarin dat uitgelegd wordt. Daarna duurde het drie kopjes koffie voor ik ontdekte dat er zowel melk- als koffiecupjes in een doos zitten....Dat staat niet op de doos en niet op de cupjes, die zijn geheel gelijk behalve dat je witte en bruine hebt, maar dat was me niet opgevallen. Toen ik er eindelijk achter was hoe alles werkte was het uiteindelijke resultaat fijn. Lekkere koffie. Ik vraag me alleen nog af of die cupjes voor één kopje zijn of dat je er meerdere kopjes van hoort te kunnen zetten. Dat kan ik nergens vinden, ook niet op de doos.

Beoordeling door Ch. (Geplaatst op 04-01-2021)
Handig in gebruik

Voor 1 persoonshuishouden handig als je maar 1 x koffie op een dag nodig hebt. De hoeveelheid koffie is inschatten en het apparaat trilt erg, maar ben er zeer tevreden mee. De cups koop in met aanbieding in de supermarkt.

Beoordeling door Anne (Geplaatst op 30-12-2020)
Streep voor mililiter ontbreekt

Het zou handig zijn als ik wist hoe veel mililiter water de machine geeft in verband met streepjes op cups. Koffie smaken zeer goed. Gelukig heb ik ook nog een volautomatische machine van krups. Deze is voor een weekendje weg wel zo handig.

Beoordeling door Ron (Geplaatst op 22-06-2020)
Dolce Gusto Via https://www.dolce-gusto.nl/koffiemachines-piccolo en dan 'koffiecreaties bereiden' kun je een uitleg vinden hoe een handmatige machine werkt. Je kunt daar ook een uitleg vinden over het aantal mililiters dat nodig is. (Answered on 17-03-2021)
Lekkere koffie

Prettig klein apparaat. Het is alleen jammer dat er nergens staat beschreven hoeveel tijd ik moet nemen t.o.v. de streepjes op de cups in plaats van ml's (Uitgezonderd 3 video's). En hoe hebben jullie het verzonnen om een roze snoer aan het apparaat te plaatsen. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Bij NESCAFÉ hebben we een aantal jaar geleden een metamorfose ondergaan. Onze logo’s hebben allemaal een rood accent gekregen, een eye-catcher. De snoeren van onze machines zijn vanaf dat moment ook rood geworden, zodat onze bijzondere modellen er nog meer uitspringen. Wat jammer dat je het rode snoer niet mooi vindt!.Er zullen inmiddels geen machines met een zwart snoer meer in de winkels verkrijgbaar zijn

Beoordeling door L.M.G. Penning (Geplaatst op 17-11-2018)
Heerlijke koffie

Het apparaat is prettig in gebruik, koffie is erg lekker. Wat ik alleen niet snap is waarom al dit soort apparaten zoooo verschrikkelijk moeten trillen en ratelen dat je koffiemok er bijna vanaf trilt. Is hier nu echt niets aan te doen?

Beoordeling door Dirk (Geplaatst op 23-02-2018)
Heerlijke koffie

Het apparaat is prettig in gebruik, koffie is erg lekker. Wat ik alleen niet snap is waarom al dit soort apparaten zoooo verschrikkelijk moeten trillen en ratelen dat je koffiemok er bijna vanaf trilt. Is hier nu echt niets aan te doen?

Beoordeling door Dirk (Geplaatst op 23-02-2018)
Dolce Gusto krups Piccolo

Erg prettig apparaat. Ik ben over gestapt van senseo naar Dolce Gusto omdat ik de koffie lekkerder en beter vind. Ik vind het Piccolo model erg compact en toch elegant. Ik ben zeer tevreden met dit model.

Beoordeling door paulet (Geplaatst op 19-12-2015)
lekkere smaken.

Lekkere verschillende smaken. Apparaat is niet zo duur. De cupjes wel. 16 bekers/kopjes voor €4,99. Sommige smaken heb je 2 cupjes nodig, zelfde prijs voor 8 bekers/kopjes. Er wordt dan gezegd ga de winkels vergelijken, was de cupjes het goedkoopste zijn. Verschilt niet veel helaas. In Duitsland schijnt het wel iets goedkoper te zijn. Gooi hier dan ook de prijs omlaag! Dus niet geschikt voor mensen die veel koffie of cappuccino ed drinken.

Beoordeling door Phora (Geplaatst op 01-12-2015)

8 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.

Machinefabrikant Krups
Machine Label for Manuals Page Piccolo
Capaciteit van het waterreservoir 0.6 l
Capsulebakje Nee
Ontkalkingswaarschuwing Ja
Technologie Handmatig
kleur Matzwart
Gewicht van de machine ~2.4 kg
Vermogen* 1500 W
Spanning 230 V, 50 Hz
Garantie voor de machine 2 jaar
Merk Krups
Energiebesparende functie Ja
Warme en koude functies Ja
Multi-dranken machine Ja