You have reached the website

LUMIO ZWART AUTOMATISCH VAN KRUPS®

De Lumio™ is een compacte en automatische capsule koffiemachine met maximale mogelijkheden in het maken van koffiecreaties.

Niet op voorraad
€ 109,95
109,95
  • Details
  • Handleiding
  • Reviews

De NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio™ automatische capsule-koffiemachine combineert minimalistisch design met een maximum aan koffievariëteiten zoals Lungo’s, Espresso’s, Latte’s en Cappuccino’s. De technologie is volledig ingewerkt in de voet van de machine, wat de Lumio™ een ongelofelijk compact en stijlvol design geeft dat perfect past in elke keuken. Lumio™ is 37cm (H) x 18cm (B) x 22cm (D) met een watertank van 1L en een XL-drankenfunctie.

Iccon van de automatische bediening van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de koffiemachine en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de vinger.

Icoon van een barometer met de tekst 15 bars max

Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je met de Lumio TM van een professioneel kopje koffie met fluweelachtige crémalaag genieten.

Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule en de tekst: hermetisch afgesloten

De versheid van NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie is gegarandeerd met onze hermetisch afgesloten capsules voor een rijke en aromatische kop koffie.

Icoon van NESCAFÉ Dolce Gusto glazen en de tekst: hoge kwaliteit
Kies uit meer dan 30 hogekwaliteits koffievariaties uit een selectie intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, met een blauwe, koude kant en een rode, hete kant en de tekst: heet & koud
De flexibele Lumio™ capsule koffiemachine bereidt niet alleen hete, maar ook alle verrukkelijke koude dranken van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van de automatische uitschakeling van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio
De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 1 minuut inactief is. De machine heeft een A+ classificering als het gaat om energieconsumptie.
Icoon van 2 jaar garantie op de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de machine.
Icoon van de ontkalking alarm van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio
Wanneer de aan/uit knop van de machine oranje kleurt is het tijd om te ontkalken! Voor meer informatie over de automatische ontkalkingswaarschuwing op jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio™ machine, klik hier.

Koffieboon, een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio zwart en bereide koffie producten

Gebruik onderstaande link om de gebruikshandleiding te downloaden

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gemiddelde score


(3.20 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(3 reviews)
4 sterren
(1 reviews)
3 sterren
(4 reviews)
2 sterren
(1 reviews)
1 ster
(2 reviews)

10 beoordelingen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Matig Apparaat

Ik heb het apparaat nu enkel maanden in gebruik, maar wat mij behoorlijk tegenvalt is dat ik hem maandelijks moet ontkalken, we gebruiken hem intensief (10 kopjes per dag) dit is niet het eerste apparaat bij mij vorige was het ook de Drop, ook de handleiding bij de apparaten vind ik slecht want er staat niet bij hoe vaak je een apparaat moet ontkalken. Maar om elke maand dit te doen is het een duur apparaat, twee flesje ontkalking kosten € 9,95 en dat kost mij bijna € 60,00 per jaar //NESCAFÉ Dolce Gusto: Dag Elly, Het klinkt inderdaad als een intensieve werk om hem iedere maand te moeten ontkalken. Bij normaal gebruik hoeft het ontkalken slechts eens in de drie maanden. Voor meer informatie over het onderhoud van uw machine: https://www.dolce-gusto.nl/pages/info-and-service/koffiemachines-overzicht/

Beoordeling door Elly (Geplaatst op 17-04-2019)
Mooi appparaat

Mooi apparaat en lekkere koffie, Alleen jammer dat vaak de cups in de houder scheuren waardoor het aan de zijkanten lekt en je ook geen koffie hebt enkel water, hierdoor gooi je onnodig veel cups weg want deze kan je helaas niet gebruiken. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Hoi Joyce, Goed om te horen dat de koffie lekker is. Jammer van de ongemakken die je met de machine ervaart! Neem even contact op met onze klantenservice voor meer informatie: 0800 365 2348

Beoordeling door Joyce (Geplaatst op 05-02-2019)
lekkere koffie, apparaat valt tegen

de koffie is wel lekker helaas heeft ook mijn apparaat het probleem waar veel andere over klagen dat het soms langs de houder af loopt. ik moet erbij zeggen dat dit enkel bij melk capsules gebeurt ik heb nog geen 1 probleem gehad met de koffie of chocolade capsules maar melk scheurt steeds open rond waar normaal het gaatje zit en loopt dan via alles behalve het gaatje.

Beoordeling door nick (Geplaatst op 29-12-2018)
Zeer lekkere koffie. Erg blij mee

Zeer goed

Beoordeling door Marcel (Geplaatst op 01-11-2018)
Lekkere koffie maar duur..

Heerlijk apparaat, super koffie! Ben gek van de Cortado maar hij lekt zo vaak in de cuphouder dat alles er langs loopt dat ik het wel echt zonde van me geld ga vinden. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Dat is niet de bedoeling Danielle, als je ons even belt (0800 365 2348) dan kunnen we je helpen.

Beoordeling door Danielle (Geplaatst op 30-10-2018)
Leuk model maaaaar.....

Heel leuk model maakt lekkere koffie. Hij lekt lang na, maakt veel kabaal, regelmatig loopt de vloeistof langs de houder, waterreservoir moeilijk te vullen en te plaatsen. Ik raad het niemand aan. // NESCAFÉ Dolce Gusto: He Gertje, dat is niet de bedoeling. Zou je contact met ons op willen nemen, dan helpen we je graag verder: 0800 365 2348.

Beoordeling door Gertje (Geplaatst op 07-10-2018)
mooi en lekker

Mooi design en eenvoudig in gebruik. Is wel ff wennen die nieuwe padhouder.

Beoordeling door corne (Geplaatst op 31-03-2018)
Perfect apparaat

We hebben de LUMIO aangeschaft met de BLOKKER aktie, €30,00 retour bij inlevering oude koffie zetter. En we zijn vanaf eerste minuut blij met de aanschaf, mooi handig en heerlijke koffie. Chapeau

Beoordeling door Fonny (Geplaatst op 30-03-2018)
Kon beter, mooi uiterlijk, niet makkelijk in gebruik.

Het waterreservoir kon groter en is moeilijk er af te krijgen. Het lekbakje los maken is moeilijk, is me nog niet gelukt. Uiterlijk van het apparaat is toppie. Mooi design. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Jammer dat je niet helemaal tevreden bent over de Lumio koffiemachine. We raden je aan even contact op te nemen met onze consumentenservice op 0800-3652348 (optie 2).

Beoordeling door C.J. (Geplaatst op 27-12-2017)
Deceptie

Als kerst cadeau gegeven. Eerst reinigen stappen gevolgd. Helaas ....... Stappen 1-6 gevolgd apparaat geeft echter geen water. FAQ ook geen soelaas. Zeer teleurstellend //NESCAFÉ Dolce Gusto: Jammer dat je nog niet kunt genieten van onze koffie. We raden je aan even contact op te nemen met onze consumentenservice op 0800-3652348 (optie 2).

Beoordeling door Ralf Renkema (Geplaatst op 25-12-2017)

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.