You have reached the website

INFINISSIMA ZWART HANDMATIG VAN KRUPS®

De Infinissima koffie machine, met zijn smalle en unieke design, is onze meest verrassende machine tot nu toe. Geniet gemakkelijk van een oneindige hoeveelheid koffie mogelijkheden, dankzij de verwijderbare 1,2L water tank en het unieke roterende druip systeem.

Niet op voorraad
€ 89,95
89,95
  • Gegevens
  • Handleiding
  • Reviews
  • Specificaties

De Infinissima koffie machine, met zijn smalle en unieke design, is onze meest verrassende machine tot nu toe. Geniet gemakkelijk van een oneindige hoeveelheid koffie mogelijkheden, dankzij de verwijderbare 1,2L water tank en het unieke roterende druip systeem.

Iccon van de automatische bediening van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio

Plaats de NESCAFÉ® Dolce Gusto® capsule in de koffiemachine en creëer het perfecte drankje met een simpele beweging van de vinger.

Icoon van een barometer met de tekst 15 bars max

Met een hogedruksysteem van maximaal 15 bar kun je met de Infinissima TM van een professioneel kopje koffie met fluweelachtige crémalaag genieten.

Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule en de tekst: hermetisch afgesloten

De versheid van NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie is gegarandeerd met onze hermetisch afgesloten capsules voor een rijke en aromatische kop koffie.

Icoon van NESCAFÉ Dolce Gusto glazen en de tekst: hoge kwaliteit
Kies uit meer dan 30 hoge kwaliteits koffievariaties uit een selectie intense Espresso's, zachte Cappuccino's, aromatische Grande's of zelfs chocoladedranken en thee van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, met een blauwe, koude kant en een rode, hete kant en de tekst: heet & koud
De flexibele Infinissima™ capsule koffiemachine bereidt niet alleen hete, maar ook alle verrukkelijke koude dranken van NESCAFÉ® Dolce Gusto®.
Icoon van de automatische uitschakeling van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio
De eco-modus schakelt de machine automatisch uit wanneer hij meer dan 5 minuut inactief is. De machine heeft een A+ classificering als het gaat om energieconsumptie.
Icoon van 2 jaar garantie op de NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine
Met een garantie van 2 jaar hoef jij je geen zorgen te maken over de machine.
Icoon van de ontkalking alarm van een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio

Wanneer de aan/uit knop van de machine oranje kleurt is het tijd om te ontkalken! Voor meer informatie over de automatische ontkalkingswaarschuwing op jouw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima™ machine, klik hier

Koffieboon, een NESCAFÉ Dolce Gusto capsule, een NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine Lumio rood en bereide koffie producten

Gebruik onderstaande link om de gebruikshandleiding te downloaden

2 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(2.50 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(0)
4 sterren
(1 reviews)
3 sterren
(0)
2 sterren
(0)
1 ster
(1 reviews)

2 beoordelingen

2 Artikel(en)

per pagina
Gewoon Goed Ding

Hallo, Een 15 jarige hier, Mijn ouders hadden dit apparaat voor mij gekocht en ben er erg blij mee.

Beoordeling door Ilan (Geplaatst op 19-10-2019)
Zonde van de centen

Na jarenlang met veel smaak en plezier gebruik te hebben gemaakt van de "Dolce Gusto Mini Me" dacht ik een goede opvolger gekocht te hebben. Ervan uitgaande dat een nieuwer model beter of minimaal gelijkwaardig zou zijn aan een ouder model heb ik deze gekozen en gekocht. Groot was mijn verbazing dan ook dat ik, na het uitpakken en spoelen van deze nieuwe machine, de hoeveelheid water niet kon doseren. Online naar een handleiding gezocht en daar stond inderdaad nergens dat je kon doseren. Jammer maar helaas, niet goed gekeken naar de mogelijkheden van deze nieuwe machine. Ik was ervan uitgegaan dat elke Dolce Gusto kon doseren, daarom staan er toch ook streepjes op de capsules? Blijkbaar niet dus. Ik had de nieuwe machine bij de Media Markt gekocht en wilde 'm binnen 2 uur omruilen maar helaas, omdat ik de machine al met water had gespoeld kon ik 'm niet meer omruilen tegen een ander model Dolce Gusto. De Media Markt-verkoper adviseerde me om op de kleur van de koffie te letten en om te tellen. Lachwekkend toch? Daar koop je geen Dolce Gusto voor. Nogmaals, jammer maar helaas. //NESCAFÉ Dolce Gusto: Beste Jozua, je hebt 14 dagen retourrecht in Nederland. Ik wil je adviseren nogmaals in gesprek te gaan met de Media Markt. Mocht dit niet lukken dan kun je op onze website filmpjes vinden hoe je koffie kunt zetten met een handmatige machine: https://www.dolce-gusto.nl/koffiemachines-piccolo

Beoordeling door Jozua (Geplaatst op 28-12-2018)

2 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.

Machinefabrikant Krups
Machine Label for Manuals Page INFINISSIMA
Capaciteit van het waterreservoir 1.3 l
Capsulebakje Ja
Ontkalkingswaarschuwing Ja
Technologie Handmatig
kleur Zwart
Gewicht van de machine ~2.7 kg
Vermogen* 1500 W
Spanning 230 V, 50 Hz
Garantie voor de machine 2 jaar
Merk Krups
Energiebesparende functie Ja
Warme en koude functies Ja
Multi-dranken machine Ja