Loading...

Koffiedeal: 10 dozen koffie van 12,16 en 18 capsules voor maar €44,99 SHOP NU!

Cadeautip: 1 Mini Me machine + 5 dozen koffie voor €69,95*! SHOP NU!

2 STARBUCKS Kerstmokken cadeau*! BESTEL HIER!

€4,49 per doos koffie bij aankoop van min. 12 dozen capsules naar keuze*! SHOP NU!

Bezig met laden...
Terug

ANTRACIET

GENIO S®

Genio S Automatisch Antraciet

Koffiemachine

Genio S Basic

Automatisch | Wit | 220V

Het is nog nooit zó gemakkelijk geweest om koffie te bereiden exact zoals jij het wilt. Met de Genio S kies je zelf het volume van je koffie en met een simpele druk op de knop geniet je van een grote verscheidenheid aan heerlijke dranken met de kwaliteit van een koffiebar. Dankzij het compacte design past hij in alle keukens.

HET CREËREN VAN JOUW PERFECTE KOFFIE
WORDT KINDERSPEL

Dankzij de intuïtieve ledring en de XL-functie kan je de grootte van jouw drankje eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Het is zo makkelijk, echt iedereen kan het.

EENVOUDIG AAN TE PASSEN AAN JOUW WENSEN

Ontdek de belangrijkste functies van deze ultracompacte koffiemachine.

hotpoint-1
hotpoint-2
hotpoint-3
hotpoint-4
hotpoint-5
hotpoint-6

1 MIN ECO-MODUS

Als jouw Genio S één minuut niet wordt gebruikt, dan zal de eco-modus het apparaat automatisch uitschakelen om energie te besparen (A+ label voor energieverbruik).

ONTKALKINGSWAAR-SCHUWING

Dankzij de ingebouwde automatische waarschuwing weet je precies wanneer jouw machine ontkalkt moet worden. Zorg dat je apparaat zo goed als nieuw blijft en ontkalk als het aan/uit-knopje oranje oplicht.

GEEN GEKNOEI, GEEN GEDOE

Het leven neemt veel tijd in beslag. Bij jouw koffie zou dat niet zo moeten zijn. Met jouw Genio S blijft het koffiegruis in de capsule, waardoor je koffieruimte niet vuil wordt.

HOGE DRUK

Dankzij onze hogedruksysteem tot 15 bar komen alle aroma's vrij en wordt je koffie afgewerkt met een dikke, zijdezachte cremalaag.

WARM OF KOUD? ALLEBEI!

Met jouw Genio S kan je alle koffie, chocolademelk en thee maken waar jij zo van houdt. En vergeet natuurlijk onze ice cappuccino's, ice tea's en onze nieuwe cold brew koffie niet. Geniet van het ontdekken.

SPEEL, SELECTEER & GA VOOR XL

Heel simpel: plaats je gekozen capsule in de machine, selecteer het gewenste volume door op de intuïtieve ledring te tikken en druk op de knop zodat de bereiding kan beginnen. Zin in een grote kop koffie? Met de XL-functie geniet je met een simpele druk op de knop van een extra grote kop koffie in de ochtend (tot 300 ml).

KOFFIE MAKEN 
WORDT ZO WEL HEEL MAKKELIJK

De Genio S is ontworpen om bij elke stijl en bij elk budget te passen. Dankzij zijn capaciteiten en gebruiksgemak wordt jouw ochtend een stuk makkelijker – en lekkerder. 

Gewicht

2,0 kg

Hoogte

37,3 cm

Machine leverancier

Krups

Watt

1500 W

Watertank

0,8 l

DE TECHNISCHE KANT

Ontdek alle details van jouw machine.

Ik wil meer te weten komen over deze machine.

Lengte

11,2 cm

Diepte

28,6 cm

Aanpassing dosering

Hendel

Volt

220 V

Garantie machine

2 jaar