You have reached the website

THERMOSBEKER ROOD

De gloednieuwe NESCAFÉ® Dolce Gusto® Thermosbeker, verkrijgbaar in 3 soorten kleuren. Voor jouw favoriete koffie onderweg. Niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron.

ONLINE EXCLUSIVE
€ 14,83
14,83
1
Set of items
  • Gegevens
  • Reviews
Blijf onderweg genieten van jouw favoriete NESCAFÉ® Dolce Gusto® koffie met de gloednieuwe Travelmug. Zo blijven jouw dranken ook buitenshuis op de juiste temperatuur en geniet jij van je koffie zoals je hem het liefste hebt. De beker is niet geschikt voor de vaatwasmachine of magnetron.

2 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(3.00 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(0)
4 sterren
(0)
3 sterren
(2 reviews)
2 sterren
(0)
1 ster
(0)

2 beoordelingen

2 Artikel(en)

per pagina
Hopelijk beter dan de vorige

De vorige thermoskan is er gelukkig snel afgehaald want daar had ik geld aan uit gegeven, voor een wanproduct, viel al vlug uit elkaar en echt warm hield het mijn drank ook niet. Weinig vertrouwen in deze ook sinds ze hier nooit op ingegaan zijn na een melding te hebben gemaakt. Voor deze prijs zou ik ook geen wonder verwachten, maar wie weet durft iemand die gok nog aan (ik nietl.)

Beoordeling door Ruben (Geplaatst op 18-03-2020)
Kleur is niet rood

De beker ziet er mooi uit, maar het is echt niet rood. Het is meer rozigpaarsrood. Ik vraag me af hoe goed de deksel te reinigen is, want je kunt niet overal bij.

Beoordeling door Judith (Geplaatst op 06-06-2019)

2 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.