You have reached the website

Recyclezak

Voeg de gratis recyclezak toe bij een bestelling op onze webshop. Hierin kun je gebruikte capsules verzamelen. Zorg ervoor dat je de capsules goed laat uitlekken en sluit de zak goed af voordat je hem inlevert. Inleveren van de recyclezak kan kosteloos bij één van de 950 UPS locaties.

 • Gegevens
 • Reviews
Voeg de gratis recyclezak toe bij een bestelling op onze webshop. Hierin kun je gebruikte capsules verzamelen. Zorg ervoor dat je de capsules goed laat uitlekken en sluit de zak goed af voordat je hem inlevert. Inleveren van de recyclezak kan kosteloos bij één van de 950 UPS locaties.

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 27

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Gemiddelde score


(3.85 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(13 reviews)
4 sterren
(5 reviews)
3 sterren
(3 reviews)
2 sterren
(4 reviews)
1 ster
(2 reviews)

10 beoordelingen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 27

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Te weinig te bestellen

Fijn dat de zakken er zijn en wil er ook zeker graag gebruik van maken. Maar zoals hier al eerder gezegd werd zijn ze vaak niet leverbaar en ik kan voor mijn bestellen van 200+ cups wel 2 (!) zakken bestellen. Beetje een druppel op een gloeiende plaat. Zou fijn zijn als je er meer kon bestellen en dat ze er idd ook al standaard bij staan in de winkelmand zodat je de niet vergeet.

Beoordeling door Kirsten (Geplaatst op 07-09-2020)
Dolce Gusto Hi Kirsten, Dank je wel voor je feedback. Je kunt ons altijd even een berichtje sturen om meer recyclezakken aan te vragen bij je order. (Answered on 18-09-2020)
Bij PMD

Wat gek dat ik deze zak nooit eerder heb gezien. Maar is het nodig? Ik heb in het verleden contact gehad met klantenservice van PD. Mij werd aangegeven dat het "afval" ook onder de plastics viel en daarmee via PMD kon worden afgevoerd. Naast plastic zou er geen andere bestanddelen aanwezig zijn behalve de inhoud. Bij mij gaan ze dus altijd met PMD mee. Wel goed initiatief deze zak, maar als ze niet meer bestelbaar zijn en er zo weinig inzamelpunten zijn, wat is dan het nut?

Beoordeling door Bram (Geplaatst op 11-05-2020)
Dolce Gusto Hoi Bram, je kunt de capsules het beste via ons recycleprogramma inleveren en niet via PMD. Nadat wij de recyclezak offline hebben moeten halen, zijn wij hard aan de slag gegaan om een nieuwe recyclezak te ontwerpen. Dit duurt echter een stuk langer dan wij hadden gehoopt. Inmiddels zijn wij steeds dichterbij een nieuwe zak, die we op dit moment samen met NESCAFÉ Dolce Gusto Engeland grondig aan het testen zijn. Ondertussen hebben wij een nieuwe bestelling van de tijdelijke recyclezak besteld, zodat we door kunnen blijven gaan met het verzamelen van gebruikte capsules. Deze tijdelijke recyclezak verwachten we eind juli weer te kunnen leveren. //NESCAFÉ Dolce Gusto (Answered on 21-07-2020)
Goed initiatief indien leverbaar

Het is een goed initiatief en het werkt goed met inleveren, etc. Helaas zijn de zakken bijna nooit leverbaar bij de bestelling. hierdoor een matige beoordeling.

Beoordeling door Peter (Geplaatst op 02-05-2020)
Slecht geoorganiseerd en onwerkbaar recycle programma

Bijna 150 cups besteld en kon maar 1 recycle zak voor 75 cups erbij krijgen. Kom ik bij het het afgiftepunt bij UPS met een volle zak, krijg ik de boodschap: "mogen wij niet aannemen, doet UPS niet meer aan mee". Voelt niet goed om zo'n berg plastic bij het afval te gooien. Niet meer van deze tijd, dat moet echt anders kunnen.

Beoordeling door Leo (Geplaatst op 29-04-2020)
Dolce Gusto Hallo Leo, je kunt tot 5 recyclezakken toevoegen aan je bestelling. Wat vervelend dat het UPS punt de zak niet aannam. Dat is niet volgens de afspraak. Om welk punt ging het? //NESCAFÉ Dolce Gusto (Answered on 08-05-2020)
Zou het niet mogelijk zijn om deze op de containerparken af te geven?

.

Beoordeling door Athos (Geplaatst op 11-04-2020)
Standaard meesturen met een bestelling

Het is een prachtig idee maar ik stel voor om deze zakken standaard mee te sturen met een bestelling. Heb al meerdere keren vergeten aan te geven bij mijn bestelling dat ik die zakken wil hebben. Of plaats het item standaard op je besteloverzicht zodat je zelf aan kunt geven of je de zakken wilt of niet.

Beoordeling door René (Geplaatst op 21-03-2020)
Super

We hebben de zakken gebruikt, was wel erg hilarisch om af te geven. Blijkbaar had nog niemand dit eerder gedaan. Ons afgeefpunt is de Spar. De dame die ze aanpakte had geen idee wat ze ermee moest en heeft de schef erbij gehaald hahaha.. We waren letterlijk de eerste. Mijn vraag is nu waarom alleen via de site deze zakken en niet via de supermarkt en meer reclame hiermee ? Veel weten niet van het hergebruik. Mvg Miranda //NESCAFÉ Dolce Gusto: Bedankt voor je vraag Miranda. Op dit moment zitten we nog in een testfase. We zijn aan het bekijken hoe we het recycleprogramma het beste vorm kunnen geven, maar op dit moment loopt dit alleen via de webshop. Dankjewel voor het meedenken.

Beoordeling door Miranda (Geplaatst op 11-05-2019)
Ideaal & milieubewust

Makkelijke tas om in de keuken te bewaren & milieubewust om de gebruikte cups in te retourneren via een UPS punt!

Beoordeling door Rudolf (Geplaatst op 23-03-2019)
Goed initiatief!

Zeer tevreden over het idee, leuk om te lezen wat er precies mee gedaan wordt. Minpunt wij drinken +-4 kopjes per dag, voordat de zak vol zit stinkt hij enorm. Vaak grote bestelling waardoor we niet uitkomen met 1 zak per bestelling.

Beoordeling door S (Geplaatst op 20-03-2019)
Goed inniatief

Fijn dat we de cups nu verantwoord kunnen afvoeren. Het was een groot minpunt aan een verder geweldig koffiesysteem. We hebben de uitlekbak voor de cups maar ik knijp er altijd nog water uit voordat ze in de zak gaan. Alleen de chocochino en melk cups zijn lastiger. Het minpuntje is dat er weinig ups points zijn. Slechts eentje aan de andere kant van het dorp tegenover 2 dhl en 3 postnl points. Is het ook mogelijk de zak mee te geven aan de bezorgers als die een nieuwe bestelling afleveren? Stuk makkelijker. Veel succes.

Beoordeling door Peter (Geplaatst op 11-03-2019)

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 27

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.