You have reached the website

Ontkalkingskit Durgol

De Durgol ontkalkingsset: een nieuwe, verbeterde ontkalkingsset uit Zwitserland.

ONLINE EXCLUSIVE
€ 9,95
9,95
1
Set of items
  • Gegevens
  • Reviews
Zorg goed voor je NESCAFÉ Dolce Gusto machine met de nieuwe Durgol ontkalkingsset. Hiermee verleng je de levensduur van je machine en zorg je ervoor dat ieder kopje koffie van de hoogste kwaliteit is.
Elke verpakking bevat twee flesjes met ontkalkingsvloeistof. Ontkalkingsvloeistof: bevat sulfaminezuur, beschermende en aanvullende substanties.

9 Artikel(en)

per pagina

Gemiddelde score


(2.80 van 5)

Verdeling scores

5 sterren
(3 reviews)
4 sterren
(1 reviews)
3 sterren
(0)
2 sterren
(1 reviews)
1 ster
(4 reviews)

9 beoordelingen

9 Artikel(en)

per pagina
Ontkalking Infinissima

Beste gebruikers voor de gene die moeite heeft met het ontkalken van de infinissima en het vinden van een geschikte video heb ik 1 gevonden die ik graag wil delen. https://www.youtube.com/watch?v=aXVDAjrvMGU Succes !

Beoordeling door Thijs (Geplaatst op 23-04-2020)
Goede ontkalker kit.

Na bijna een jaar was het tijd mij Mini Me te ontkalken. Goed gelukt.

Beoordeling door Kiren (Geplaatst op 24-12-2019)
Samenstelling niet vermeld

Ik heb de set nog niet getest, maar wat ik erg raar vind: bij gegevens staat alleen “Voor vragen over de samenstelling of details, neem contact op met onze consumentenservice: 0800 365 2348“. Nou ja, wie verzint dat? Voordat ik iets koop moet ik toch gewoon kunnen zien wat er in een product zit, qua samenstelling/ingrediënten. Daar ga ik toch niet de klantenservice voor bellen?! Schrijf gewoon op wat erin zit, zodat mensen het kunnen zien. Er staat ook nog dat de set verbeterd is. Ik weet niet wat je in vredesnaam kunt verbeteren aan een ontkalkingsmiddel, maar stel je hebt nog een oude versie, dan kun je in ieder geval vergelijken wat er veranderd is. Ik wil gewoon graag weten wat erin zit.

Beoordeling door Pauline (Geplaatst op 02-12-2019)
Dolce Gusto Hi Pauline. Daar heeft u een terecht punt. De product gegevens zullen meteen worden aangepast. //NESCAFÉ Dolce Gusto (Answered on 12-02-2020)
Prima

Er zijn een hoop handige filmpjes op youtibe te vinden. Ik kon mijn machine na een jaar niet gebruikt te hebben weer grondig reinigen. Ik vind het wel jammer dat het ontkalken zelf zoveel handelingen inneemt. Zou wel fijn zijn als dit process wordt versimpeld. Maar goed, op zich ben ik het van plan 2x per jaar te ontkalken, dat lijkt me voldoende.

Beoordeling door Anoniem (Geplaatst op 08-11-2019)
Ontkalkingsprocedure slecht beschreven!

De Lumio geeft nu misschien aan dat hij ontkalkt moet worden. Mocht je de machine echter minder dan een jaar hebben, is dit in principe nog niet nodig. Je dient de machine uit de ontkalkingsstand te zetten anders gaat het oranje lampje niet uit. Je kunt dit als volgt doen: Als de machine niet gebruikt wordt en het lampje is uit, sluit dan de afdekklep, duw je het hendeltje circa 10 seconden naar de warme kant (lampje gaat rood knipperen). Na ongeveer 10 seconden gaat de machine oranje/groen knipperen (U kunt het hendeltje loslaten). Dit is de ontkalkingsstand. Wacht nu circa 1 minuut en de machine gaat uit. Als je de machine nu weer aanzet dan brand het lampje weer groen en kan je de machine weer gebruiken. Mocht dit niet helpen, neem dan contact op met de fabrikant van de machine, Krups, dat kan op werkdagen van 8.30 tot 17.00u op telefoonnummer 0318 - 58 2424, optie 1 en vervolgens optie 2. Ook per e-mail is Krups bereikbaar: cons.serv@groupeseb.com. Bovenstaande 'handleiding' kreeg ik van de Klantenservice van Dolce Gusto en heeft mij uiteindelijk geholpen. Je vraagt je wel af waarom een dergelijke simpele handleiding niet geleverd wordt bij aankoop van het apparaat. Een leerpunt voor DC!!!!!

Beoordeling door Jack (Geplaatst op 14-02-2018)
Slechte info

Jammer dat op de site van de Dolce G niet de volledige handleiding staat. Via Krups toch deze kunnen downloaden. Oorzaak branden gele lampje is ontkalken. In Hoofdstuk 8 staat de procedure. Bij punt 8 staat: "plaats het spoelhulmiddel in de capsulehouder". Hiermee wordt bedoeld het trechtertje waar bij de ingebruikname het spoelmiddel inzat. Is erg onduidelijk. Bij ingebruikname is ook niet vermeld dat dit bewaard moet worden. Ontkalken zonder dit trechtertje lukt kennelijk niet. Het lukte mij niet de dame van Krups duidelijk te maken dat het wellicht goed zou zijn dit op te nemen in de snelstart procedure. Luister naar de klant?? //NESCAFÉ Dolce Gusto: Bij onze nieuwste Dolce Gusto modellen wordt standaard een hulpstuk meegeleverd om te ontkalken. Je kunt echter ook heel goed zonder dit hulpstuk de machine ontkalken.

Beoordeling door Corrie (Geplaatst op 18-04-2017)
It didn't work, I don't know why!

Did not work in machine, I used following the instruction but still the same. The light of my machine still yellow. //NESCAFÉ Dolce Gusto: We are sorry to hear that you have a problem with the descaling of your Nescafé Dolce Gusto machine. We will get in contact with you.to discuss this problem.

Beoordeling door Alessandra (Geplaatst op 19-03-2017)
Werkt prima

Om het apparaat te kunnen ontkalken moet je de aan/uit knop ingedrukt houden totdat hij direct groen wordt. Hierna kun je de machine zonder capsule erin ontkalken.

Beoordeling door Corne (Geplaatst op 21-02-2017)
Werkt niet

Je kunt er niets mee met de machine. De dolce gusto kun je namelijk niet starten zonder dat er een capsule in zit. Ik had dan ook verwacht dat de kit met een capsule zou zijn. Helaas 10 euro weggegooid.

Beoordeling door Manuela (Geplaatst op 28-09-2016)

9 Artikel(en)

per pagina

Geef uw mening

Wat leuk dat u een review wilt schrijven! Aangezien alleen geregistreerde gebruikers een review kunnen schrijven, dient u zich wel even aan te melden of te registreren.